ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Χορηγός στο μπάσκετ με προνόμια για τους κατόχους διαρκείας!

Την πρώτη της χορηγική συνεργασία ανακοίνωσε η ΚΑΕ Άρης, η οποία εμπεριέχει και προνόμια για τους κατόχους διαρκείας!

Η ανακοίνωση αναφέρει: “Η Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασία της με την κλινική «ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ», η οποία θα αποτελέσει τον επίσημο ιατρικό υποστηρικτή της ομάδας μας για την φετινή σεζόν.
Ο «ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ» είναι γενική Κλινική και καλύπτει σχεδόν το σύνολο των παθολογικών και χειρουργικών ειδικοτήτων της ιατρικής. Ακόμη από το ξεκίνημά της, η Κλινική είχε το προνόμιο να συμπεριλάβει στο επιτελείο της ορισμένους από τους κορυφαίους ιατρούς της Θεσσαλονίκης και γενικότερα της Βόρειας Ελλάδας. Η νοσηλεία και η παραϊατρική φροντίδα είναι υψηλότατου επιπέδου. Τα τμήματα διαθέτουν εξοπλισμό υπερσύγχρονο και διαρκώς ανανεούμενο ώστε να ανταποκρίνεται στις τελευταίες εξελίξεις της ιατρικής τεχνολογίας.
ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΧΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
Η συνεργασία της Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ δεν περιορίζεται στενά στις τέσσερις γραμμές του παρκέ, καθώς παρέχει σημαντικά προνόμια στους κατόχους διαρκείας.
Αναλυτικά:
Για τους κατόχους διαρκείας όλων των κατηγοριών και τις οικογένειές τους:
* Ψηφιακή μαστογραφία και τεστ PAP με 40 ευρώ το άτομο.
* PSA (Προστατικό αντιγόνο) με 20 ευρώ το άτομο
* Απεριόριστες επισκέψεις όλο το 24ωρο στις ειδικότητες Παιδιάτρου, Παθολόγου, Καρδιολόγου και Γυναικολόγου με προνομιακή τιμή 20 ευρώ ανά επίσκεψη.
*  Έκπτωση 20% σε πρωτοβάθμια παροχή υπηρεσιών υγείας (εξαιρούνται ιατρικές αμοιβές, υλικά και φάρμακα).
*  Έκπτωση 10% για νοσηλεία στο ποσό της συμμετοχής των ασφαλισμένων χωρίς όριο και 15% για τους ανασφάλιστους (εξαιρούνται ιατρικές αμοιβές, υλικά και φάρμακα).
* Δωρεάν μεταφορά με ασθενοφόρο σε περίπτωση επείγουσας εισαγωγής (εντός του Νομού Θεσσαλονίκης).
Ειδικά για τους κατόχους διαρκείας gold ΚΑΙ PLATINUM
* Δωρεάν ψηφιακή μαστογραφία και τεστ PAP ή  PSA ένα ανά έτος και ανά κάτοχο”.

To Top