Ψάχνει τον τρόπο για Γιαννιώτη

Ένα κομμάτι του ρόστερ που θέλει να “κλείσει” ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης και να ασχοληθεί με ηρεμία με τα υπόλοιπα είναι αυτό του τερματοφύλακα, που κατά τα 2/3 του είναι ολοκληρωμένο.

Μετά την απόκτηση του Καλογεράκη η περίπτωση του Γιαννιώτη μοιάζει ως η πλέον ιδανική για την συμπλήρωση μίας αξιόλογης τριάδας (μαζί με Γκελή) στα γκολπόστ της ομάδας για τη νέα χρονιά.

Μοναδικό δεδομένο έως τώρα είναι ότι ο παίκτης παραχωρείται δανεικός από τον Ολυμπιακό και στον Άρη ψάχνουν τον τρόπο, ώστε να πλησιάσουν τους Πειραιώτες αλλά και τον ίδιο με στόχο να τον πείσουν να μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη.

Δεν αποκλείεται, όμως, τις επόμενες μέρες να υπάρξει πρόταση στους Πειραιώτες για δανεισμό του Γιαννιώτη από ομάδα της Σούπερ Λιγκ. Σε αυτή την περίπτωση θα κληθεί ο 21χρονος πορτιέρο να αποφασίσει για το μέλλον του, καθώς αναζητά και ο ίδιος το παραπάνω βήμα, όπως υποστηρίζεται από το στενό του περιβάλλον.

Δοκιμάστηκε στο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ πέρσι με τον Φωστήρα και ήταν εξαιρετικός, δείχνοντας από νωρίς ότι μπορεί να σταθεί στις απαιτήσεις της Σούπερ Λιγκ, γεγονός που δυσκολεύει ακόμα πιο πολύ το έργο του Άρη.

Κι αυτό γιατί αν τελικώς υπάρξει επίσημο εδιαφέρον και επαφή από πλευράς Άρη, οι “κίτρινοι” θα πρέπει να τον “ψήσουν” να κάνει υπομονή και να παίξει μία ακόμα χρονιά στη Φούτμπολ Λιγκ πριν επιχειρήσει το επόμενο βήμα.

To Top