Όλα έτοιμα για τη νέα εγγυητική της ΚΑΕ

Μέσα στις επόμενες μέρες θα ολοκληρωθεί η αλλαγή στην εγγυητική τραπέζης στην ΚΑΕ Άρης. Από τη στιγμή πλέον που ο Λευτέρης Αρβανίτης έχει δικαίωμα υπογραφής, το συγκεκριμένο θέμα μπαίνει στην τελική του ευθεία και ουσιαστικά είναι η αρχή της συμπλήρωσης του φακέλου για τη συμμετοχή της ομάδας στο επόμενο πρωτάθλημα.

Η εγγυητική που θα εκδοθεί είναι μεγαλύτερη από όσες είχαν εκδοθεί μέχρι σήμερα, αφορούν το 25% του μπάτζετ που θα προϋπολογιστεί, ενώ σύμφωνα με την ενημέρωση από τη διοίκηση έχουν ήδη βρεθεί και οι εγγυητές. Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία αυτή, θα αντικατασταθεί η εγγυητική που είχε εκδώσει στο όνομά του ο πρώην πρόεδρος της ΚΑΕ, Γιάννης Δαμιανίδης.

Ουσιαστικά με την έκδοση της νέας εγγυητικής θα ανοίξει ο φάκελος για την συλλογή όλων των απαραίτητων δικαιολογητικών της ΚΑΕ για την συμμετοχή στο επόμενο πρωτάθλημα, ο οποίος και θα κατατεθεί στην επιτροπή επαγγελματικού αθλητισμού (έως τις 30 Αυγούστου).

Η ΚΑΕ θα πρέπει να έχει φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα, καθώς και τακτοποιημένες – διακανονισμένες τις οφειλές της προς τρίτους, για να έχει πλήρη φάκελο και να μην δημιουργηθούν προβλήματα με την συμμετοχή της στο επόμενο πρωτάθλημα.

To Top