ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Όταν και οι… αντίπαλοι υποκλίνονται στο μεγαλείο και την ανθρωπιά του Άρη! (photos)

O Άρης από τη γέννηση του, 100 χρόνια πριν, πρεσβεύει το κύρος, την αξιοπρέπεια, την ντομπροσύνη! Το απόγευμα της Δευτέρας η γυναικεία ομάδα του Άρη παρέδωσε μαθήματα… ανθρωπιάς, δίνοντας ενεργό παρών στο φιλανθρωπικό σωματείο Κοινωνία Αγάπης και Προσφοράς ”Γέροντας Παΐσιος” στον Τρίλοφο, όπου και πρόσφερε όλα τα τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν τον τελευταίο 1,5 μήνα.

Εκεί όπου και οι… αντίπαλοι στον αγωνιστικό χώρο υποκλίνονται στο μεγαλείο αυτού του συλλόγου. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο πάτερ Χρήστος, γνωστός για την συμπάθεια του στον συμπολίτη, “πολιορκήθηκε” από την επίθεση αγάπης του κορυφαίου συλλόγου της χώρας, του Άρη, και φωτογραφήθηκε με ένα πλατύ χαμόγελο με το κασκόλ και τα κορίτσια του συλλόγου.

Όπως ενημέρωσαν οι υπεύθυνοι της ομάδας του Άρη στο facebook: “είχαν απευθύνει έκκληση σε όλους τους συνανθρώπους μας να συνδράμει ο καθένας όσο μπορεί και να παραδώσει τρόφιμα μακράς διάρκειας στους χώρους προπονήσεων της ομάδας.

Η ευαισθητοποίηση του κόσμου ήταν μεγάλη και προερχόταν τόσο από την μεγάλη οικογένεια του ΑΡΗ όσο και από άλλους συνανθρώπους μας, οι οποίοι αυτές τις άγιες μέρες θέλησαν με αυτόν τον τρόπο να εκδηλώσουν την αγάπη τους και την συμπαράσταση τους σε όσους το έχουν ανάγκη”.

Σε άλλο σημείο αναφέρουν ότι: “Την αντιπροσωπεία της ομάδας του ΑΡΗ υποδέχτηκε στο φιλανθρωπικό σωματείο Κοινωνία Αγάπης και Προσφοράς ”Γέροντας Παΐσιος” στον Τρίλοφο ο πάτερ Χρήστος, ο οποίος ευχαρίστησε θερμά και εγκάρδια όλους όσους συνέδραμαν στην συγκέντρωση αύτης της μεγάλης ποσότητας τροφίμων.

Ανάμεσα σε όσα είπε τόνισε ότι όχι μόνο αυτές τις μέρες,αλλά και στην καθημερινότητά μας πρέπει να δείχνουμε ενδιαφέρον και αγάπη σε όσους συνανθρώπους έχουν πρόβλημα ανεξάρτητα από το φύλο,το χρώμα,την θρησκεία και των οπαδικών προτιμήσεων τους.

Εκτός από τα τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν με τις προσπάθειες των ανθρώπων του γυναικείου ποδοσφαίρου του ΑΡΗ,υπήρχαν και προσφορές τροφίμων από άλλους ιδιώτες,οι οποίοι ενήργησαν στο ίδιο μήκος κύματος με την ομάδα του ΑΡΗ.

Η ευχή όλων των ανθρώπων του γυναικείου ποδοσφαίρου του ΑΡΗ για τις γιορτές είναι να υπάρχει υγεία,ευημερία και καλή διάθεση ώστε ο καθένας να επιτύχει αυτά που προσδοκεί”










gyn1 gyn2 gyn3 gyn4 gyn5 gyn6 gyn7 gyn8 gyn9 gyn10 gyn11

To Top