Άμεση ανασυγκρότηση με το βάρος να πέφτει στην ψυχολογία

Η εικόνα της ομάδας ήταν το λιγότερο αποκαρδιωτική, η διαφορά από την κορυφή αυξήθηκε στους τέσσερις πόντους, αλλά ο Άρης οφείλει να αφήσει από σήμερα πίσω του το παιχνίδι με την Δόξα Δράμας και να επικεντρωθεί στο επόμενο με τον Άρη Ακροποτάμου.

Στη χθεσινή συνέντευξη τύπου ο Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς έδωσε το στίγμα της επόμενης μέρα, καθώς έγινε απόλυτα κατανοητό ότι το βάρος θα πέσει στο ψυχολογικό κομμάτι. Ερωτώμενος για το τι πρέπει σύντομα να αλλάξει ο Άρης ο ίδιος έχει διαπιστώσει ότι είναι “Πρόβλημα ψυχολογίας πιστεύω. Δεν βλέπω κάποιον άλλο λόγο”.

Ο Μαυροβούνιος δεν δίστασε να μιλήσει και για παίκτες που δεν αντέχουν να σηκώσουν το βάρος της φανέλας του Άρη, προμηνύοντας κατά κάποιον τρόπο μέχρι και αλλαγές ενόψει τις επόμενης αγωνιστικής “Πιθανόν το πρόβλημα είναι ίσως ότι οι παίκτες μου δεν έμαθαν να παίζουν σε τόσο κόσμο και με μία τόσο βαριά και ιστορική φανέλα. Είναι κρίμα γιατί ότι μου δείχνουν στην προπόνηση δεν μου δίνουν ούτε το 50% στα παιχνίδια”.

Θεωρείται δεδομένο ότι για τον Άρη η εβδομάδα αυτή θα είναι δύσκολη. Το κλίμα είναι από χθες ήδη πολύ βαρύ, ωστόσο για να επαληθευτεί η πεποίθηση του Ντομπρασίνοβιτς ότι η κατάσταση είναι αναστρέψιμη επιβάλλονται ριζικές αλλαγές στο αγωνιστικό κομμάτι.

To Top