Άνω-κάτω η εθνική Ισπανίας λόγω Λοπετέγκι!

«Σεισμός» στην εθνική Ισπανίας, με τον Τύπο της ιβηρικής να αφήνει ανοιχτό ενδεχόμενο άμεσης αποχώρησης του Τζουλέν Λοπετέγκι από τον πάγκο της ομάδας.

Η είδηση της συμφωνίας της Ρεάλ Μαδρίτης με τον Ισπανό ομοσπονδιακό προπονητή έπεσε σαν “βόμβα” στον κόσμο του ισπανικού -κι όχι μόνο- ποδοσφαίρου. Το γεγονός αυτό προκάλεσε τεράστιο εκνευρισμό στις τάξεις της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Ισπανίας και δη στον πρόεδρό της, Λουίς Ρουμπιάλες, ο οποίος εμφανιζόταν διατεθειμένος το βράδυ της Τρίτης να απολύσει άμεσα τον Λοπετέγκι!

Αυτό ωστόσο δεν συνέβη καθώς οι άμεσοι συνεργάτες του έσπευσαν να του συστήσουν να παραμείνει ψύχραιμος, όπως αναφέρει ο Τύπος της ιβηρικής, με τον ίδιο να αρκείται να δηλώσει κατά την άφιξή του στο Κράσνονταρ πως: «Δεν είναι η ώρα να μιλήσουμε, θα λάβουμε την απόφαση που εξυπηρετεί την εθνική. Θα πράξουμε με ευθύνη. Θα μιλήσουμε αύριο». Στις 11:30 της Τετάρτης πάντως είναι προγραμματισμένη η συνέντευξη Τύπου του Λοπετέγκι και σίγουρα αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Στο μεταξύ τα ισπανικά media δημοσίευσαν ένα βίντεο όπου εμφανίζεται ο Λοπετέγκι να τα λέει σε έντονο ύφος με τον τεχνικό διευθυντή των “φούριας ρόχας”, Φερνάντο Ιέρο στη χθεσινή προπόνηση της ομάδας.

To Top