ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Άρης από τα γεννοφάσκια του o Φλιώνης, έτοιμος για το όνειρο – πρόκληση της ζωής του! (photos)

Ο Δημήτρης Φλιώνης είναι ο επόμενος κρίκος σε μια αλυσίδα ταλέντων που από τις ακαδημίες του Άρη, βρέθηκαν στην πρώτη ομάδα. Είναι 18 ετών, είναι αριστερόχειρας πλέι μέικερ, διεθνής με τις μικρές Εθνικές ομάδες και έτοιμος να ζήσει το όνειρό του με την κιτρινόμαυρη φανέλα.

Ο Φλιώνης είναι γεννημένος το 1997. Στα 11 χρόνια του έβγαλε δελτίο στον Άρη και χρόνο με τον χρόνο έφτασε να γίνει ηγέτης στα παιδικοεφηβικά και να κάνει φέτος το ντεμπούτο του στην Α1, στα πλέι οφ, σε αγώνα με τον Ολυμπιακό στο Αλεξάνδρειο.

Θεωρείται από τους πιο σκεπτόμενους παίκτες στην ηλικία του, πέρα από το ταλέντο που υπάρχει και έχει ήδη απασχολήσει τον προπονητή του Άρη, Δημήτρη Πρίφτη.

Ο Φλιώνης υπέγραψε το τριετές συμβόλαιό του με τον Άρη και πλέον έχει στραμμένη πλήρως την προσοχή του στο πως θα καταφέρει να βοηθήσει την ομάδα που υποστηρίζει από μικρό παιδί, όπως έκανε μέχρι και πέρσι ένας άλλος πολύ καλός του φίλος, ο Λευτέρης Μποχωρίδης.

Ο Φλιώνης θεωρείται πως έχει πολύ μεγάλες προοπτικές εξέλιξης, κυρίως γιατί πέρα από το ταλέντο διαθέτει μυαλό το οποίο δεν χρησιμοποιεί άριστα μόνο μέσα στο παρκέ αλλά και έξω από αυτό. 

flionis_aris_ethniki_efivon_2014_dubai_mundobasket flionis_aris_oly_debut_g4_semi1 flionis_aris_paok_paidiko copy flionis_bochoridis_aris flionis_deltio_aris flionis_efivwn_ethniki flionis_ethniki_turkey flionis_ethnikiU17_dubai_mundobasket1 flionis3

To Top