ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

«Άρης είσαι» και στο Locked!

Από την στιγμή που η ομάδα μπέιζμπολ του Άρη δεν έχει υποχρεώσεις κατά τους χειμερινούς μήνες, τέσσερις αθλητές αυτής αποφάσισαν να δοκιμάσουν την τύχη τους σ΄ ένα διαφορετικό… παιχνίδι, όχι σαν και αυτά που παίζονται στους αθλητικούς χώρους!

Πρόκειται για το πρώτο ζωντανό παιχνίδι απόδρασης στη Θεσσαλονίκη, το Locked: πρόκειται στην ουσία για έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο με θεματικές ιστορίες στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όπου ο καθένας μπορεί να συμμετέχει με μία παρέα φίλων (3-5 άτομα) και το ζητούμενο είναι ν΄ αποδράσει από ένα ή περισσότερα κλειδωμένα δωμάτια μέσα σε εξήντα λεπτά.

Στόχος είναι να βρεις αντικείμενα, κλειδιά, κωδικούς, γρίφους, κ.λ.π. και για μία ακόμα φορά οι αθλητές του Άρη βγήκαν νικητές από μία ακόμα δοκιμασία. Φορώντας την αντίστοιχη «κιτρινόμαυρη» περιβολή και κρατώντας ζωντανό το ομαδικό πνεύμα, που τους διακατέχει, επέλεξαν αυτή την εναλλακτική μορφή διασκέδασης. Μάλιστα, τα κατάφεραν 2:30 λεπτά πριν να εκπνεύσει ο χρόνος τους και απέδειξαν ότι η ομάδα παραμένει δεμένη και εκτός αγωνιστικών χώρων. Γιατί Άρης είσαι!

To Top