Άρης παντού, Άρης και στο Habawaba Greece 2018

Άρης παντού, Άρης και στο Habawaba Greece 2018. Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Όπως αναφέρει το waterpolonews.gr:

“Ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης και ο Άρης Θεσσαλονίκης είναι οι δύο νέοι σύλλογοι που δήλωσαν συμμετοχή στο Habawaba Greece 2018 (5-8 Ιουλίου, κολυμβητήριο ΑΝΟΓ, «Αντώνης Δημητρόπουλος»). Μετά την ιταλική Σαλέρνο που ήταν η πρώτη ομάδα που έκανε γνωστή την παρουσία της στο τουρνουά δύο ελληνικοί σύλλογοι με πολύ μεγάλη ιστορία στο χώρο έρχονται να προστεθούν.

Ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης συμμετέχει για δεύτερη φορά στη διοργάνωση που ξεκίνησε πρόπερσι, ενώ αποτελεί τον πολυνίκη σύλλογο στα ηλικιακά πρωταθλήματα σύμφωνα με τα αρχεία που δημοσίευσε πρόσφατα η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας, έχοντας κατακτήσει 63 τίτλους. Από το ΝΟ Βουλιαγμένης έχουν ξεκινήσει ή έχουν περάσει μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα (αθλητές, προπονητές, παράγοντες) της ελληνικής υδατοσφαίρισης σε άνδρες και γυναίκες.

Από την πλευρά του ο Άρης Θεσσαλονίκης είναι η ομάδα που μεσουράνησε στα ηλικιακά πρωταθλήματα της δεκαετίας του 1980 και κατάφερε να έχει μια εξαιρετική φουρνιά αθλητών που στελέχωσαν τις Εθνικές ομάδες με κορυφαίο τον αδικοχαμένο Νώντα Σαμαρτζίδη. Τα τελευταία χρόνια γίνεται μια πολύ σοβαρή δουλειά από τους πάλαι ποτέ μεγάλους αθλητές του, προκειμένου ο Άρης να επιστρέψει στο προσκήνιο. Η παρουσία του στο Habawaba γίνεται για πρώτη χρονιά.

Δείτε το επίσημο site της διοργάνωσης και δηλώστε συμμετοχές ΕΔΩ”.

To Top