ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Άρης – Τρίκαλα (PRESSARIS LIVE 18:30): Μία λέξη, νίκη!

Το σημερινό (18:30) παιχνίδι με τα Τρίκαλα για την 10η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League στο Αλεξάνδρειο είναι για τον Άρη ιδιαίτερα σημαντικό και κρίσιμο για πολλούς και διάφορους λόγους, εντός κι εκτός παρκέ. 

Ο πρώτος είναι βαθμολογικός. Οι κίτρινοι έχουν μείνει πολύ πίσω στη βαθμολογία, έχουν μόλις τρεις νίκες σε 9 αγωνιστικές και θέλουν πάση θυσία να επιστρέψουν στις επιτυχίες, κλείνοντας με τον καλύτερο τρόπο ένα ιδιαίτερα προβληματικό 2017. Μετρούν πέντε ήττες στα τελευταία έξι παιχνίδια τους στο ελληνικό πρωτάθλημα και θα πρέπει με κάθε κόστος να επιστέψουν στις επιτυχίες.

Μια νίκη θα επαναφέρει έως ένα σημείο και την ηρεμία στα ενδότερα. Η κατάσταση στον Άρη δεν είναι καθόλου καλή σε διοικητικό – οικονομικό επίπεδο, ένα αρνητικό αποτέλεσμα θα προκαλέσει αλυσιδωτές αντιδράσεις και εξελίξεις.

Οι κίτρινοι μπαίνουν σε αυτή τη μάχη με πολλά προβλήματα. Καταρχήν δεν έχουν σέντερ. Ο Κιθ Μπένσον αποχώρησε, Πέτγουεϊ και Μοράντ δεν υπάρχουν εδώ και βδομάδες, αντικαταστάτης δεν βρέθηκε και έτσι ο Μιχάλης Τσαϊρέλης και ο Βασίλης Χρηστίδης θα επωμιστούν την ευθύνη να καλύψουν την θέση.

Ο Ομάρ Προύιτ έκανε δύο προπονήσεις με τη νέα του ομάδα και θα πάρει σήμερα λεπτά συμμετοχής, αλλά δεν μπορεί κανείς να περιμένει από ένα 23χρονο παίκτη με ελάχιστη επαγγελματική εμπειρία να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Ο κόσμος παρά την απογοήτευσή του και την στενοχώρια που έχει πάρει φέτος, θα είναι και πάλι στις επάλξεις και θα στηρίξει από την αρχή ως το τέλος την προσπάθεια των παικτών και του Γιαννάκη, απλώς θα πρέπει κι αυτοί κάποια στιγμή να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των φιλάθλων που ζητούν μάχη για 40 λεπτά στο 100%. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο.

To Top