Έβγαλε αποστολή ο Δουβαρτζίδης για τον τελευταίο αγώνα της χρονιάς

Για τον τελευταίο αγώνα της χρονιάς ετοιμάζονται οι γυναίκες του Άρη, οι οποίες δοκιμάζονται αύριο στο γήπεδο του Παλαμά κόντρα στις Ελπίδες Καρδίτσας. Η προετοιμασία των «κίτρινων» ολοκληρώθηκε σήμερα και εν συνεχεία ο τεχνικός της ομάδας, Θεόφιλος Δουβαρτζίδης, ανακοίνωσε την αποστολή.

Όπως αναφέρεται στην επίσημη σελίδα του τμήματος στο facebook: «Η αποστολή του ΑΡΗ θα αναχωρήσει οδικώς από το Χαριλάου την Κυριακή 21/12/2014 στις 09:30 για τον Παλαμά Καρδίτσας, για τον αγώνα με τις Ελπίδες Καρδίτσας που θα γίνει στις 21/12/2014 στις 15:00.

Σήμερα 20/12/2014 ο Θεόφιλος Δουβαρτζίδης, ανακοίνωσε την αποστολή που αποτελείται από 22 ποδοσφαιρίστριες, οι οποίες είναι οι εξής:

Εύα Αργυροπούλου, Άρτεμις Καρασίμου, Ελένη Βουτσά, Εύη Γαβριηλίδου, Ιωάννα Καλογεροπούλου, Χρύσα Βαμπούλα, Ρία Κολλήγα, Μελίνα Κώττα, Ευαγγελία Μαντατζή, Αναστασία Μίχου, Μιχαέλα Παράσχου, Στεφανία Πασπάλη, Ευαγγελία Σύραλη, Δούκισσα Σαμιωτάκη, Χριστίνα Χυτούδη, Ευλαμπία Χουτουριάδου, Ραφαέλα Ψάλτη, Νένα Τερζοπούλου, Κυριακή Μαυροπούλου, Αγγελική Κεχαγιά, Άννα Κηπουρού, Κατερίνα Βατού».

To Top