Έκανε το καθήκον του ο Άρης (3-0), αλλά…

Ο Άρης έκανε το… καθήκον του, νίκησε με 3-0 τον Έβρο Σουφλίου, με το μυαλό στον αγώνα της Καβάλας με τον Πανσερραϊκό, αλλά το σφύριγμα της λήξης δεν τον βρήκε απόλυτα ικανοποιημένο, μια και δεν κατάφερε να… προσπεράσει τη Σερραϊκή ομάδα. Η ομάδα του Άρη χειροκροτήθηκε, αλλά η απογοήτευση όλων ήταν φανερή… 

Νωθρό του ξεκίνημα του Άρη στο πρώτο ημίχρονο, έδωσε την ευκαιρία στον Έβρο να απειλήσει και να φτάσει μία ανάσα από το 0-1 μόλις στο 5ο λεπτό.

Προηγήθηκε φάουλ στον Φυσέκη που δεν δόθηκε, ο Δραγανίδης σούταρε και ο Λιόνης πάνω στη γραμμή απομάκρυνε τον κίνδυνο για τον Άρη.

Δύο λεπτά αργότερα ο Μεμέτ νικήθηκε σε τετ α τετ από τον Φυσέκη που απέκρουσε εύκολα για να ακολουθήσει στη συνέχεια σωρεία χαμένων ευκαιριών από τον Άρη. Κεφαλιά του Καλογέρη στο 12΄και σουτ του Πόι στο επόμενο λεπτό πέρασαν εκτός της εστίας του Μπινόπουλου, ενώ στο 15΄και πάλι ο Καλογέρης δεν μπόρεσε από την μικρή περιοχή να πλασάρει για το 1-0.

Στο 26΄ο Άρης είχε δοκάρι σε απευθείας χτύπημα φάουλ του Σουνά, ενώ ο Ν΄Λουντούλου στο 33΄και το 36΄δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του τερματοφύλακα του Έβρου.

Τον “γόρδιο δεσμό” έλυσε τελικά ο Καπνίδης στο 40΄μετά από σέντρα του Γεωργιάδη και εύστοχο πλασέ στο πρώτο δοκάρι (1-0), για να διπλασιάσει τα τέρματα του Άρη ο Σαμαράς με κεφαλιά στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου (2-0).

Με το μυαλό στην Καβάλα κύλησε το δεύτερο ημίχρονο για τον Άρη που έφτιαξε τις προϋποθέσεις για ένα τρίτο γκολ, αλλά στάθηκε άτυχος σε αρκετές περιπτώσεις. Ο ρυθμός έπεσε αισθητά με τον Άρη όμως να πιέζει τον Έβρο συμβιβάστηκε με το να αμύνεται μαζικά και να αναζητά τις κόντρα επιθέσεις.

Στην μεγαλύτερη τους ευκαιρία στο δεύτερο ημίχρονο οι “κίτρινοι” είδαν το πλασέ του Νάκα στο 83΄να σταματάει στο δοκάρι του Έβρου.

Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Ν΄Λουντούλου στις καθυστερήσεις μετά από σέντρα του Σταυρόπουλου. Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός φάτσα με την εστία πλάσαρε εύκολα για το 3-0.

Το τελευταίο σφύριγμα βρήκε τους παίκτες του Άρη να περιμένουν την τελική έκβαση του παιχνιδιού στο “Ανθή Καραγιάννη”. Το τελικό αποτέλεσμα, απογοήτευσε άπαντες, με τον κόσμο του Άρη ωστόσο να χειροκροτεί την ομάδα για την σημερινή της προσπάθεια.

Άρης (Δ. Καλαϊτζίδης): Φυσέκης, Γεωργιάδης, Σαμαράς, Λιόνης, Καλογέρης, Γκόλιας (46΄Φερνάντες), Πόι, Ν΄Λουντούλου, Καπνίδης (80΄Σταυρόπουλος), Σουνάς (72΄Νάκας), Σανιά

Έβρος Σουφλίου (Β. Τσιομλεκίδης): Μπινόπουλος, Κίτσος, Παναγιώτου, Λίτσιος, Τσαπάνης, Αβογιάν (70΄Λαμπερνάκης), Μεμέτ, Εφραιμίδης (52΄Μάτεβ), Ναθαναηλίδης, Δραγανίδης, Τοπούζης (72΄Αμέτ)

Διαιτητής: Σκουλάς Μ. (Θεσσαλίας) Βοηθοί: Πετρόπουλος Κ. (Θεσσαλίας) – Παπαδημητρίου Χ. (Λάρισας)

To Top