Κραυγή αγωνίας Φοιρού προς τους παράγοντες του Άρη: “Βάλτε στην άκρη τον εγωισμό και σαν μια οικογένεια βρείτε λύση… χθες”!

O Άρης βαδίζει στο άγνωστο και ο Γιώργος Φοιρός απευθύνει τη δική του δραματική έκκληση για την «επόμενη μέρα»!

Ο τεχνικός σύμβουλος των «κίτρινων» σχεδόν… γεννήθηκε στο Χαριλάου, μια και πέρασε την πόρτα του γηπέδου το 1971, πριν από 43 ολόκληρα χρόνια. Σήμερα βιώνει και ο ίδιος την τραγωδία της ομάδας, ομολογώντας μιλώντας στηην εφημερίδα “Δημοκρατία” ότι: «είναι η χειρότερη κατάσταση όλα αυτά τα χρόνια που ήμουνα μέσα ή κοντά στον σύλλογο. Τεράστια χρέη, προβλήματα, η ομάδα βαδίζει στο άγνωστο».

Ο ίδιος δεν το βάζει κάτω και στέλνει το δικό του μήνυμα-προσκλητήριο: «Κάνω έκκληση προς όλους τους παράγοντες που πέρασαν ή τώρα κοντά στον σύλλογο, να κάνουν ένα βήμα… πίσω. Να βάλουν στην άκρη τους εγωισμούς τους και ότι τους χωρίζει και να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι, με έναν και μοναδικό στόχο: να βρεθούν λύσεις στα οικονομικά προβλήματα και να λειτουργήσουν σα μια οικογένεια. Να μην χάσουν χρόνο, όμως, είναι πολύτιμος».

Σχετικά με το εάν τον πληγώνει η κατάσταση αυτή και τι είναι αυτό που τον κρατάει ακόμη στην ομάδα υπογράμμισε: «Με κρατάει το πιστεύω μου ότι ο Άρης λόγω της τεράστιας ιστορίας του και εξαιτίας του ότι είναι μεγάλος σύλλογος δεν θα χαθεί. Η δυναμική του είναι τέτοια που θα βρει το χαμένο του δρόμο και να ξαναφέρει το στίγμα του στο ελληνικό ποδόσφαιρο σε πρωταγωνιστικό ρόλο.

Με πληγώνει το σήμερα, αλλά όλοι πρέπει να αντιληφθούν ότι μπορεί ο Άρης να βγει πιο δυνατός αύριο… Το 2003 είχε και πάλι χρέη η ομάδα, τότε είχα χάσει κάθε ελπίδα, αλλά διαπίστωσα στην πορεία ότι ο Άρης είναι τόσο μεγάλος που δεν χάθηκε. Αισιοδοξώ ότι το ίδιο θα συμβεί και τώρα, αρκεί, όπως προείπα η οικογένεια του Άρη να θυμίζει πραγματική οικογένεια, ενωμένη…».

Σε ότι αφορά το τι είπε στους παίκτες, υπογράμμισε: «Αντιλαμβάνονται όλοι ότι ως επαγγελματίες πρέπει να συνεχίσουν και αισθάνονται ότι ο Άρης ως μεγάλος σύλλογος που είναι θα προχωρήσει και στην ‘επόμενη μέρα’».

To Top