Έκκληση Ψηφίδη στο δικαστήριο:”Σας παρακαλώ, πάρτε την σωστή απόφαση…”

Έκκληση προς το δικαστήριο απηύθυνε ο Ιωάννης Ψηφίδης που ήταν ο δεύτερος μάρτυρας υπεράσπισης του ΑΣ μετά τον Ντίνο Κούη.

Ο μέχρι πρότινος διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Άρης, επί διοίκησης Στεφανίδη, παρακάλεσε το δικαστήριο να αναιρέσει την προσωρινή διαταγή και να έχει ως γνώμονα ότι δεν δικάζει μια υπόθεση που αφορά μία απλή ανώνυμγ εταιρία αλλά τον… Άρη!

“Σας παρακαλώ πάρτε την σωστή απόφαση. Δεν κρίνεται το μέλλον μίας ΠΑΕ αλλά του Άρη. Δεν πρέπει να σκέφτεσται ότι κρίνεται το μέλλον μιας επιχείρησης. Ο Άρης δεν είναι μόνο μία επιχείρηση, είναι θεσμός. Το 99,9 % του λαού του Άρη θέλει Γ΄Εθνική. Αυτός είναι μόνος του εναντίον όλων μας. Δεν έχει ελπίδες να πετύχει τίποτα”, τόνισε αρχικά για να ολοκληρώσει:

“Οι συνήγοροι του κ. Σκόρδα λένε ότι τον Άρη της Β΄ Εθνικής δεν θα τον κυνηγήσουν νομικά οι ποδοσφαιριστές στους οποίους οφείλει η ΠΑΕ Άρης. Αυτοί κάνουν λόγο για 5 με 7 ποδοσφαιριστές με τους οποίους έχουν συμφωνήσει προφορικά. Ξέρετε σε πόσους χρωστάει ο Άρης; Σε 62 ποδοσφαιριστές! Αυτές είναι οι περιτπώσεις παικτών που έχουν να παίρνουν από την ΠΑΕ. Μιλάμε για οφειλές που φτάνουν τα 9.5 εκ. ευρώ! Τι θα γίνει με αυτά; Η Γ΄Εθνική είναι η μόνη λύση. Είμαι βέβαιος γι αυτό γιατί το έζησα από πρώτο χέρι όλο το καλοκαίρι”

To Top