ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Έκοψαν την πίτα τους οι Παλαίμαχοι

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε σήμερα το Σωματείο Παλαιμάχων Καλαθοσφαιριστών του Άρη στο Αλεξάνδρειο, παρουσία και του Παναγιώτη Γιαννάκη.

Η ενημέρωση της ΚΑΕ: “Το Σωματείο Παλαιμάχων Καλαθοσφαιριστών του Άρη έκοψε σήμερα (09/02) την πρωτοχρονιάτικη πίτα σε μια όμορφη και ιδιαίτερα ζεστή εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο μπάσκετ της ομάδας μας. Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Το παρόν έδωσαν όλα τα μέλη του νέου Δ.Σ. του Σωματείου, παλιοί παίκτες και παράγοντες του Άρη, αντίπαλοι, φίλοι της ομάδας, καθώς και ο Σάββας Λώρτος εκ μέρους της ΕΟΚ και ο Γιάννης Τσούμης που εκπροσώπησε την ΕΚΑΣΘ. Επίσης, υπήρξε εκπροσώπηση από τον καλλιτεχνικό χώρο, με τον δημοφιλή ηθοποιό Άκη Σακελλαρίου, γνωστό για τα «κιτρινόμαυρα» αισθήματά του.

Τα δυο φλουριά (στη μεγάλη πίτα κι ένα στα πιτάκια που μοιράστηκαν) έπεσαν (τυχεροί της εκδήλωση)ς στον Ερασιτέχνη Άρη, που εκπροσωπήθηκε από τον πρόεδρο του Γιάννη Ψηφίδη και στον έφορο της πρωταθλήτριας ομάδας της σεζόν 1978-1979, Γιώργο Λαγό”.

To Top