Έκοψε τη βασιλόπιτά του το τμήμα στίβου του Άρη (photos)

Έκοψε τη βασιλόπιτά του το τμήμα στίβου του Άρη… Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Οπως ενημέρωσε το κιτρινόμαυρο τμήμα: “Με μεγάλη επιτυχία και τη συμμετοχή όλων σχεδόν των αθλητών και γονέων πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου στην αίθουσα ‘’ARIS SPORTS CAFÉ’’ του γηπέδου ‘’Κλεάνθης Βικελίδης’’ η γιορτή  ‘’Κοπή Βασιλόπιτας και Βραβεύσεις Αθλητών’’ του τμήματος Στίβου του συλλόγου μας. Την εκδήλωση εκτός του εφόρου Ηλία Κωνσταντινίδη και των προπονητριών Μαριάννας Βέλλη, Ειρήνης Γιατράκη, Αναστασίας Τσιάμη και Κωνσταντίνας Τσακνή, τίμησαν με την παρουσία τους  ο πρόεδρος του συλλόγου, κ. Γιάννης Ψηφίδης, οι βετεράνοι αθλητές και αθλήτριες Αγοραστός Βασίλης, Κουτούλας Δημήτρης, Φρειδερίκος Αριστοτέλης, Χατζηγιόσης Κωνσταντίνος, Καριώτης Σεραφείμ, Κοσμάς Χρήστος, Φρειδερίκος Θανάσης, Σασαγιάννη Χαρούλα, Ταλιχμανίδου Ισμήνη. Το παρόν  έδωσαν ο παλαιός αντιπρόεδρος και έφορος στίβου Σωτήρης Μαργαρίτης, ο παλαιός προπονητής του τμήματος Γιώργος Ραμπότας, ο δημοσιογράφος Δημήτρης Ταμπούρης , ο προπονητής του αθλητού μας στο άλμα επί κοντώ, Γιάννη Ρίζο και εκπρόσωπος του δήμου Νεάπολης-Συκεών, κ. Νίκος Βαρσάμης. Ο πρόεδρος, κ. Γιάννης Ψηφίδης προλόγισε την εκδήλωση και ακολούθησαν οι βραβεύσεις των αθλητών και αθλητριών που κατετάγησαν στην πρώτη εξάδα των Πανελλήνιων Πρωταθλημάτων στο 2017.

Βραβεύτηκαν:

  • Ο Γιάννης Ρίζος: 2ος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Π/Κ και 4ος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ε/Ν στο άλμα επί κοντώ.
  • Ο Γιώργος Κατσαρέλης:2ος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΠΠΑ’/ΠΚΑ’ στο άλμα επί κοντώ.
  • Η ομάδα 4×80μ. ΠΚΑ’: 1η στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΠΠΑ’/ΠΚΑ’ αποτελούμενη από τις: Φαρμακομύτη Αφροδίτη, Νικολαϊδου Ιωάννα, Τσολακίδου Φανή, Νεοχωρίτου ‘Αρτεμης.
  • Η ομάδα 4×100μ. κορασίδων: 3ηστο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Π/Κ αποτελούμενη από τις: Φαρμακομύτη Αφροδίτη, Βασίλογλου Μαριάνθη, Καράογλου Πηνελόπη, Μπάρζου Άννα.
  • Η ομάδα 4×80μ. ΠΠΑ’: 6η στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΠΠΑ’/ΠΚΑ’ αποτελούμενη από τους: Περδίκη Χρήστο, Γρηγοριάδη Ιορδάνη, Στόϊκο Στέφανο, Νεοχωρίτη Αστέρη.

Ακολούθησε η απονομή πλακέτας στον Φρειδερίκο Αριστοτέλη για την πολυετή προσφορά του ως αθλητής και ως φροντιστής στο τμήμα στίβου του συλλόγου. Μετά τις βραβεύσεις ο πρόεδρος, κ. Γιάννης Ψηφίδης έκοψε την βασιλόπιτα, το νόμισμα της οποίας έπεσε στον κ. Νίκο Βαρσάμη ο οποίος υποσχέθηκε τη χορηγία ενός κονταριού επί κοντώ από τον Δήμο Νεάπολης-Συκεών προς το σύλλογο μας. Τα τρία νομίσματα από τα μικρά πιτάκια που μοιράστηκαν στους αθλητές και αθλήτριες τα κέρδισαν η αθλήτρια Ραφαέλα Μαρία,  Αλεξιάδου Ελπίδα οι οποίες κέρδισαν από ένα κασκόλ του συλλόγου, και η Άννα Μπάρτζου του αγωνιστικού στην οποία δόθηκε ένα ζευγάρι παπούτσια τύπου ‘’σπάικς’’ προσφορά της εταιρείας αθλητικών ειδών ‘’Sαucony’’ την οποία εκπροσώπησε ο κ. Φώτης Γιακαμόζης.

Την όλη εκδήλωση απαθανάτισε φωτογράφος της εφημερίδας ‘’ΑΡΗΣ ΕΙΣΑΙ’’ ενώ η δημοσιογράφος  κ Λήδα Χούκλη πήρε συνεντεύξεις από τον έφορο και τις προπονήτριες του τμήματος .

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Σ ΑΡΗΣ και ο έφορος Ηλίας Κωνσταντινίδης ευχαρίστησαν θερμά όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση και εύχονται χρόνια πολλά, χαρούμενο το 2018 και ακόμη περισσότερες επιτυχίες και ρεκόρ στους αθλητές και αθλήτριες του τμήματος Στίβου”.

Για φωτογραφίες ΠΑΤΗΣΤΕ στο ΕΔΩ

To Top