Έκτακτο συμβούλιο του Ερασιτέχνη το βράδυ, απόντος Γαλανού, παραμένει η στήριξη σε Καλαϊτζίδη

Για σήμερα το βράδυ στις 20:30 έχει οριστεί το έκτακτο διοικητικό συμβούλιο του Α.Σ. Άρης με αφορμή τα όσα διαδραματίστηκαν κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας και έχουν να κάνουν με το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Όπως είναι γνωστό ο Γαλανός ανακοίνωσε στον Δημήτρη Καλαϊτζίδη την απομάκρυνση του από την ομάδα, όμως όπως δήλωσε ο πρόεδρος του ΑΣ Άρης στο PRESSARIS Τάσος Οικονόμου: «Μόνο ο ΑΣ Άρης μπορεί να απολύσει τον προπονητή”.

Να σημειωθεί ότι σε αυτό έχει κληθεί να δώσει το παρών και ο Γιώργος Γαλανός, ο οποίος, ωστόσο, δεν θα παραβρεθεί, καθώς είναι εκτός Θεσσαλονίκης και πιο συγκεκριμένα στην Αθήνα, προκειμένου, όπως δήλωσε στα ερτζιανά να έχει σειρά επαφών με προπονητής.

Υπενθυμίζετα, ότι με χθεσινοβραδινή του ανακοίνωση ο Ερασιτέχνης είχε ανακοινώσει την πρόθεσή του να ζητήσει ενημέρωση από τον επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος των «κίτρινων», πριν παρθούν οι οριστικές αποφάσεις.

Τέλος, μέχρι τώρα, η στήριξη του ΑΣ Άρης παραμένει στον Δημήτρη Καλαϊτζίδη, κάτι που είχε εκφραστεί και στη χθεσινή τηλεφωνική επικοινωνία.

To Top