Έληξε το τελεσίγραφο του Ερασιτέχνη και των Αρειανών επιχειρηματιών

To τελεσίγραφο του Ερασιτέχνη και της ομάδας των Αρειανών επιχειρηματιών έληξε. Ο Νίκος Λάσκαρης δεν απάντησε ποτέ, δείχνοντας ξεκάθαρα ότι δεν επιθυμεί τη λύση που ο ίδιος έγραψε ότι είναι η μόνη βιώσιμη. Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι δεν έχει πρόθεση να απεμπλακεί από την ΚΑΕ. Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Δεν υφίσταται πλέον καμία πρόταση προς τον Λάσκαρη, ούτε πλέον έχει λόγο ύπαρξης η πενταμελής επιτροπή που είχε ορίσει ο Ερασιτέχνης για να συνδιαλαγεί με τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ προς την κατεύθυνση της απεμπλοκής του και της εύρεσης μιας λύσης που θα κρατήσει τον Άρη ζωντανό.

Πλέον, ο Λάσκαρης με την αδιαλλαξία του και την ανικότητά του να δώσει λύσεις, να διοικήσει, να πληρώσει τις υποχρεώσεις του, να κάνει τα απολύτως απαραίτητα και αυτονόητα, οδηγεί τον Άρη στην καταστροφή.

Πλέον, είναι κατανοητό ότι θα πρέπει να ακολουθηθούν άλλοι δρόμοι για να αποτελέσει παρελθόν ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ και αυτοί οι δρόμοι είναι μόνο μέσα από παρέμβαση της Πολιτείας, της κυβέρνησης, του κράτους.

Ο Νίκος Λάσκαρης δεν μπορεί να κρατά δέσμιο τον Άρη. Η Τζόρτζια Ευσεβίου δεν μπορεί να κρατάει δέσμιο τον Άρη. Ο χρόνος τους τελείωσε.

To Top