Χωρίς κατηγορία

Έμοιαζε… μόνος ο Πόι!

Μία ακόμα πολύ καλή εμφάνιση κατέγραψε στο ενεργητικό του ο Μάουρο Πόι που αν είχε περισσότερα στηρίγματα στη δημιουργία του παιχνιδιού θα μπορούσε να βρει τους χώρους και να φανεί πιο απειλητικός στην αντίπαλη εστία.

Ο Αργεντίνος είχε αξιόλογη παρουσία ιδίως στο πρώτο ημίχρονο, καθώς από τα πόδια του πέρασαν όλες σχεδόν οι επιθέσεις του Άρη. Η ανάπτυξη του Άρη μεταφέρθηκε προς τα δεξιά της επίθεσης, καθώς οι Σουνάς και Προβατίδης στο κέντρο δεν μπόρεσαν να ανοίξουν την αντίπαλη άμυνα με κατά μέτωπον επιθέσεις.

Παίζοντας ως επί των πλείστον πάνω στη γραμμή και όχι στην κορυφή της επίθεσης, όπου τον Ατματσίδη πλαισίωνε κατά κύριο λόγο ο Ρένια, ο Αργεντίνος “σέρβιρε” τις δύο μεγαλύτερες ευκαιρίες του Άρη στο πρώτο μέρος, ενώ καταχειροκροτήθηκε παράλληλα για τον ζήλο που έδειξε και στα αμυντικά του καθήκοντα.

Τα έδωσε όλα στα πρώτο ημίχρονο και όπως ήταν λογικό στο δεύτερο κράτησε δυνάμεις, ώστε να μπορέσει να βγάλει με άνεση το 90λεπτο. Αν ήταν πιο προσεκτικός στο τελείωμα του στο 71ο λεπτό θα μπορούσε να “λυτρώσει” για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική την ομάδα του.

To Top