ΒΟΛΕΙ

Ένας από τους ομορφότερους άνδρες του κόσμου στον πάγκο του Άρη! (photos)

Μπορεί ο Άρης να αποκλείστηκε από τα ημιτελικά του 4ου League Cup «Νίκος Σαμαράς», ωστόσο οι «κίτρινοι» ήταν εξαιρετικοί αγωνιστικά στον β΄ ημιτελικό με τον Ολυμπιακό.

Διαβάστε τι έγραψε το volleyplanet.gr για ένα μέλος της κιτρινόμαυρης ομάδας που κλέβει την παράσταση:

“Και αν οι παίκτες του Γιάννη Μέλκα έκλεψαν το χειροκρότημα της κερκίδας, ο πάγκος σίγουρα κέρδισε τα βλέμματα των λιγοστών θηλυκών υπάρξεων, που βρέθηκαν στο κλειστό «Μακης Λιούγκας», καθώς εκεί βρίσκονταν ένας από τους ομορφότερους άνδρες του κόσμου.

Η παρουσία του 30χρονου μακρυμάλλη γυμναστή, Λάμπρου Δανά, στην αποστολή της ομάδας της Θεσσαλονίκης, καθιστά μαζί με τα υπόλοιπα ομορφόπαιδα του Μέλκα, τον πάγκο του Άρη, μακράν τον πιο γοητευτικό της Volleyleague.

Ο Θεσσαλονικιός πρώην ακραίος των «κίτρινων», με θητεία επίσης σε Μακεδονκό, Απόλλωνα Καλαμαριάς, Μουδανιά και άλλες ομάδες της Θεσσαλονίκης, όταν δεν «ιδρώνει» μαζί με άλλους σε γήπεδα και γυμναστήρια, ποζάρει για λογαριασμό γνωστών περιοδικών μόδας, ενώ έχει σχεδιαστεί και με μεγάλους σχεδιαστές.

Επίσης το καλοκαίρι, μαυρίζει το καλλίγραμμο σώμα του παίζοντας φανατικά μπιτς βόλεϊ!

Το 2010 μάλιστα, ο Δανάς, που εδώ και λίγα χρόνια έχει δικαιολογημένα αποκτήσει το δικό του fan club θαυμαστριών, εκπροσώπησε την Ελλάδα ως Mr Greece στον κορυφαίο διαγωνισμό ομορφιάς του κόσμου «Μr World» και μεταξύ άλλων 80 υποψηφίων άλλων χωρών στην Κορέα, αναδείχθηκε ως ένας από τους 15 ομορφότερους άνδρες στον κόσμο”.

To Top