ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ένα ακόμα “λιθαράκι” στον δρόμο της ανόδου! (PRESSARIS LIVE, 15:00)

Τον Απόλλωνα Λάρισας, για την 11η αγωνιστική αντιμετωπίζει σήμερα (ERT PLAY1, 15:00, PRESSARIS), εκτός έδρας ο Άρης, με μοναδικό στόχο την πρώτη εκτός έδρας νίκη για το 2018 και δεύτερη σερί στο πρωτάθλημα.

Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Οι “κιτρινόμαυροι” θέλουν να πετύχουν το 9ο φετινό “τρίποντο”, ώστε να διατηρήσουν ή να αυξήσουν ακόμα περισσότερο, την διαφορά από τους διώκτες τους. Απέναντί τους μία ομάδα που βρίσκεται στην 11η θέση της βαθμολογίας και αντιμετώπισε πολλά οικονομικά προβλήματα το τελευταίο διάστημα, με αποτέλεσμα να αποχωρήσουν οι περισσότεροι ποιοτικοί παίκτες της.

Ο Δημήτρης Σπανός συμπεριέλαβε στην αποστολή τους, Αντώνη Καπνίδη και Κενάν Μπαργκάν (με τους οποίους συζητήθηκε έντονα το μέλλον τους στην ομάδα), αλλά και τον Μπράνισλαβ Νίκιτς, που ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Αντιθέτως, λόγω καρτών, εκτός έμεινε ο Χρήστος Μπούρμπος, που δηλώθηκε στο συγκεκριμένο ματς, να εκτίσει τη μία αγωνιστική της τιμωρίας του.

Μετά την ολοκλήρωση της χθεσινής προπόνησης, που έγινε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ο προπονητής της ομάδας , Δημήτρης Σπανός, ανακοίνωσε την αποστολή (νωρίς χθες το απόγευμα αναχώρησε για τη θεσσαλική πόλη), η οποία αποτελείται από 20 ποδοσφαιριστές, που είναι οι εξής:

Καντιμοίρης, Αναγνωστόπουλος, Ούγκο Σόουζα, Νίκιτς, Μιλούνοβιτς, Δεληζήσης, Ιντζόγλου, Διαμαντόπουλος, Πλατέλλας, Παυλίδης, Πασάς, Κάσσος, Βαλεριάνος, Μπαργκάν, Τζανακάκης, Μαραγκός, Μουμίν, Καπνίδης, Ντούνης, Λώττας.

To Top