Ένσταση η Κηφισιά για τη νίκη του Παναθηναϊκού

Ο Παναθηναϊκός πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Νέας Κηφισιάς ωστόσο η ομάδα των βορείων προαστίων κατέθεσε ένσταση αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα με τους “πράσινους”. Ο λόγος;

Οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται για τη φάση στο 1’30” για τη λήξη της αναμέτρησης. Με τον δείκτη του σκορ στο 66-69, ο  Σλότερ αστόχησε πίσω από τα 6μ.75 και στη συνέχεια ο Σάιλας μάζεψε την μπάλα όμως τη γύρισε λανθασμένα στον Νίκο Παππά.

Ο νεαρός γκαρντ πάσαρε στον Μπατίστα ενώ ο Ουρουγουανός κέρδισε αντιαθλητικό φάουλ από τον Ψαθά, κάνοντας το 66-71 από τη γραμμή των βολών, με τους “πράσινους” να έχουν και την επαναφορά.

Οι γηπεδούχοι ισχυρίζονται ότι δεν έπρεπε να ανανεωθεί ο χρόνος μετά το άστοχο τρίποντο του Έι Τζέι Σλότερ, τονίζοντας πως το σουτ δεν είχε βρει στεφάνη και ως εκ τούτου, είναι ως μη γενόμενη η φάση που ακολούθησε. Παράλληλα αναφέρουν ότι ο Παππάς πατούσε τη γραμμή, την ώρα που πάσαρε στον Μπατίστα.

Από την πλευρά τους οι διαιτητές κατέγραψαν στο φύλλο αγώνα ότι ανανεώθηκε ο χρόνος γιατί ο Σάιλας έπιασε την μπάλα με τα δυο χέρια, επομένως υπάρχει αλλαγή κατοχής.

Πηγή: sport24.gr

To Top