ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Έξαλλοι οι Άγγλοι με τη νέα εμφάνιση της εθνικής τους

Η αγγλική ομοσπονδία και η ΝΙΚΕ αποφάσισαν πως η ομάδα θα αγωνίζεται πλέον στα μπλε! Η καινούργια εμφάνιση των «λιονταριών» δεν θυμίζει σε τίποτα τις προηγούμενες και σίγουρα η υποδοχή που είχε από τους φιλάθλους δεν θα χαρακτηριζόταν ως θερμή. Μάλλον το αντίθετο.

Από την στιγμή που δημοσιεύτηκαν οι πρώτες φωτογραφίες με το total blue σύνολο, οι φίλοι της Εθνικής Αγγλίας κατακεραύνωσαν την –ομολογουμένως- άστοχη επιλογή.

«Δηλαδή τώρα φοράμε τη φανέλα της Σκωτίας, γελοίοι. Είμαστε γ@μ… Αγγλία, φοράμε κόκκινα και λευκά», «Παρακαλώ, μπορεί η ομοσπονδία ή η ΝΙΚΕ να μου πουν που βρίσκεται το μπλε στην αγγλική σημαία;», «Μία αξιοθρήνητη φανέλα από τη ΝΙΚΕ. Είναι άσχημη, με κανένα δημιουργικό σχεδιασμό. Είμαι Άγγλος όχι κλόουν», ήταν μερικά από τα ενδεικτικά σχόλια.

Η γνωστή εταιρία αθλητικών ειδών από τη μεριά της υποστηρίζει πως ο νέος σχεδιασμός θα ενισχύσει την ταχύτητα των ποδοσφαιριστών, κάτι που δεν καθησυχάζει τους οπαδούς καθώς το γεγονός ότι έχει αφαιρεθεί το χαρακτηριστικό κόκκινο χρώμα είναι η κύρια αιτία θυμού τους.

To Top