Έξοδος που κρύβει κινδύνους στην Αλεξανδρούπολη (PRESSARIS-Αποστολή-LIVE, 17:00), υποχρεωμένος για τη νίκη!

Ίσως το παιχνίδι με τις περισσότερες ιδιαιτερότητες για τον Άρη -από τα τρία εναπομείναντα- το σημερινό (17:00) στην Αλεξανδρούπολη κόντρα στον τοπικό Εθνικό, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ΄Εθνικής.

Οι “κίτρινοι” παίζουν ένα ακόμα παιχνίδι με την πλάτη στον τοίχο, απέναντι σε μία ομάδα που κατάφερε στον πρώτο γύρο να τους κόψει βαθμούς, ενώ οφείλουν να πάρουν το “τρίποντο”, καθώς ο Πανσερραϊκός εξασφαλίζει άνευ αγώνα τον δικό του και παραμένει στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Προβλήματα για τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη δεν υπάρχουν, που έχει θέσει δύο στόχος για την σημερινή αναμέτρηση. Αρχικά την επίτευξη της 8ης σερί νίκης με τον ίδιο στον πάγκο της ομάδας και όσο τον δυνατόν λιγότερες απώλειες σε έμψυχο δυναμικό μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Τέσσερις παίκτες του Άρη βρίσκονται στο όριο των καρτών, εκ των οποίων οι δύο έχουν έξι και με μία ακόμα θα απουσιάσουν από τα τελευταία δύο παιχνίδια του πρωταθλήματος. Ο λόγος για τους Πόι και Γεωργιάδη, ενώ το “καρέ” συμπληρώνουν οι Καπνίδης και Παπαδόπουλος με τρεις κάρτες έκαστος.

Η αποστολή του Άρη:

Φυσέκης, Μπαϊμάκης, Πόι, Ν’ Λουντούλου, Σανιά, Φερνάντες, Σουνάς, Λιόλιος, Καπνίδης, Σαμαράς, Γεωργιάδης, Κωνσταντινίδης, Καλογέρης, Γκόλιας, Νάκας, Λιόνης, Παπαδόπουλος, Σταυρόπουλος

To Top