Έσκισε το πρωτοσέλιδο της «Marca»! (video)

Η Γρανάδα υποδέχεται την Ρεάλ Μαδρίτης το απόγευμα του Σαββάτου (1/11) για την 10η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος και η Marca… φρόντισε να βγάλει από τα ρούχα του τον τεχνικό των γηπεδούχων.

Ο Χοακίν Καπαρός εμφανίστηκε έξαλλος στη συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε την Παρασκευή (31/10) με το πρωτοσέλιδο της ισπανικής εφημερίδας. Ο λόγος; Στον τίτλο της συνέντευξης που είχε παραχωρήσει, αναφέρονταν: «Το μόνο που ζητώ είναι να μη μας διαλύσουν».

Ο τεχνικός της Γρανάδα εξερράγη, ξεκαθάρισε ότι έχουν παραποιηθεί τα λόγια του και ότι δεδομένα δίνει κίνητρο στους ποδοσφαιριστές του, τους οποίους, πλέον, δε θα έχει μάτια για να τους αντικρύσει στα αποδυτήρια. Επεσήμανε ότι ουδέποτε είπε κάτι τέτοιο και έσκισε, μπροστά στους δημοσιογράφους, το πρωτοσέλιδο που κρατούσε.

Λίγο αργότερα, στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter έγραψε: «Ποτέ δεν μου άρεσε να χάνω. Ούτε με τον πατέρα μου. Όποιος πιστεύει ότι δεν θα αφήσουμε την ψυχή μας για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, το Σάββατο, δεν μας γνωρίζει. Ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολο».

Πηγή: sentragoal.gr

To Top