Έτοιμα τα καινούργια καρτελάκια, ξεκινά αύριο η διάθεση τους

Έτοιμα προς διάθεση είναι τα καινούργια καρτελάκια του πακέτου εισιτηρίων της νέας σεζόν, όπως ανακοίνωσε το ποδοσφαιρικό τμήμα. Από αύριο οι φίλοι του Άρη θα μπορούν να τα προμηθεύονται από τα γραφεία της ομάδας.

Η ανακοίνωση: “Το Ποδοσφαιρικό Τμήμα του ΑΡΗ ανακοινώνει ότι τα καινούργια καρτελάκια του πακέτου εισιτηρίων της αγωνιστικής περιόδου 2014-2015 (για όσους τα προμηθεύτηκαν μετά τις 10/10) είναι έτοιμα και η διάθεσή τους θα ξεκινήσει αύριο το πρωί (Παρασκευή 24/10) από τις 10:00 έως τις 19:00 από τα γραφεία του Ποδοσφαιρικού Τμήματος του ΑΡΗ (πρώην ΠΑΕ ΑΡΗΣ), επί της οδού Αλκμήνης.

Να υπενθυμίσουμε ότι για την παραλαβή τους απαραίτητη είναι η προσκόμιση της απόδειξης αγοράς του πακέτου εισιτηρίων ή της Αστυνομικής ταυτότητας.
Το Ποδοσφαιρικό Τμήμα του ΑΡΗ ανακοινώνει –επίσης- ότι συνεχίζεται κανονικά και η διάθεση του πακέτου εισιτηρίων της αγωνιστικής περιόδου 2014-2015 από τα γραφεία του Ποδοσφαιρικού Τμήματος του ΑΡΗ (πρώην ΠΑΕ ΑΡΗΣ), επί της οδού Αλκμήνης.

Όπως είναι γνωστό, ο κόσμος της ομάδας μας θα μπορεί να προμηθεύεται τα πακέτα εισιτηρίων μέχρι την ημέρα του εντός έδρας αγώνα με την Δόξα Δράμας (02/11), στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής.

** Το Ποδοσφαιρικό Τμήμα του ΑΡΗ υπενθυμίζει ότι στην μεθαυριανή αναμέτρηση του Κυπέλλου με την Καστοριά στο Κλεάνθης Βικελίδης (25/10, 15:30) ισχύουν κανονικά τα καρτελάκια του πακέτου εισιτηρίων”.

To Top