ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Έτοιμη για όλα η Εθνική γυναικών

Έτοιμη για… καλή αρχή είναι η Εθνική ομάδα βόλεϊ γυναικών, που θα αντιμετωπίσει την Τουρκία στην πρεμιέρα των υποχρεώσεών της στο European League.

Σε δύο ματς που θα γίνουν Πέμπτη και Παρασκευή (30-31/7 – 18.00) στο Χαλκιοπούλειο γήπεδο της Λαμίας, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θέλει να ξεκινήσει θετικά, με τους πρωταγωνιστές να ζητούν την στήριξη του κόσμου.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γιάννης Καλμαζίδης τόνισε την ιδιαίτερη σημασία που έχει η πρεμιέρα στη Λαμία, λέγοντας: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω κι εγώ τον Δήμαρχο προσωπικά αλλά και όλη την πόλη της Λαμίας για την φιλοξενία των εθνικών ομάδων σ’ αυτές τις δύσκολες εποχές που ζούμε κι αυτό είναι πολύ σημαντικό για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε το έργο μας. Είναι η πρεμιέρα για εμάς στην φετινή διοργάνωση κι ελπίζουμε ότι θα μπορέσουμε να δείξουμε ένα πολύ δυνατό αγωνιστικό πρόσωπο και θα ευχαριστήσουμε τον κόσμο που θα έρθει. Προσωπικά είμαι σίγουρος ότι θα έρθει πολύ κόσμος στο γήπεδο, όχι μόνο γιατί έχει κλιματισμό και υπάρχει δροσιά (γέλια), αλλά γιατί η Λαμία έχει δείξει εδώ και πολλά χρόνια ότι αγαπάει το βόλεϊ, έχοντας φιλοξενήσει πολλές διοργανώσεις τόσο σε συλλογικό όσοι και εθνικό επίπεδο. Εύχομαι καλή επιτυχία και στην εθνική ανδρών που έχει κάνει μεγάλα βήματα και θέλει ένα μικρό ακόμη για να βρεθεί στο Final 4 της διοργάνωσης».

Στην ιδιαίτερη σημασία που έχει η παρουσία του κόσμου στάθηκε και η αρχηγός της ομάδας, Ελένη Κιόση: «Ευχαριστούμε την Λαμία που μας φιλοξενεί για άλλη μια φορά κι ελπίζω να είναι γούρικη στο δικό μας ξεκίνημα στο European League αλλά και οι άνδρες να συνεχίσουν το νικηφόρο τους σερί. Εμείς θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να γεμίσουμε το γήπεδο και να ικανοποιήσουμε τον κόσμο που θα έρθει αλλά και να έχουμε τα θετικά αποτελέσματα. Σ’ αυτές τις εποχές που ζούμε δεν θα πρέπει να ξεχνάμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς των εθνικών ομάδων, που είναι η εταιρία Stoiximan αλλά κι ένας ξεχωριστός χορηγός που έχουμε στην εθνική ομάδα που είναι ο κ. Τσουκαλάς, καθηγητής Μεταβολομικής και η εταιρία Meetab που μας παρέχει τα συμπληρώματα διατροφής».

Πηγή: sport-fm.gr

To Top