ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Έτοιμο για δράση το νεοσύστατο τμήμα ξιφασκίας του Άρη!

Η νεοσύστατη ομάδα ξιφασκίας του Άρη θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά σε αγώνα, καθώς θα λάβει μέρος σε φιλικό με τον Μέγα Αλέξανδρο Θεσσαλονίκης, που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της εκδήλωσης του Γαλατικού Χωριού.

Αυτή θα είναι και η πρώτη φορά που οι παιδικές ομάδες θα συναντηθούν αγωνιστικά.

Να σημειωθεί ότι ο Α.Σ. Άρης συμμετέχει ως ιδρυτικό μέλος στην Κοινοπραξία Ανάπτυξης της Ξιφασκίας, καθώς από τον περασμένο Σεπτέμβρη ξεκίνησε τη λειτουργία του τμήμα στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Όπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίο τύπου του «κιτρινόμαυρου» τμήματος:

«Στόχοι της κοινοπραξίας είναι η δημιουργία προπονητηρίων ξιφασκίας σε όλη τη μητροπολιτική Θεσσαλονίκη, από τα οποία οι Αρειανοί φίλαθλοι οπουδήποτε και αν προπονούνται να είναι αθλητές των αγωνιστικών ομάδων του Α.Σ. Άρης.

Οπότε καλούμε τους φιλάθλους μας που ενδιαφέρονται είτε οι ίδιοι είτε για τα παιδιά τους να έρθουν, από όσο μακριά και αν κατοικούν, να ξεκινήσουν την ξιφασκία, να διαπιστώσουν εάν τους ενδιαφέρει το άθλημα και να συμβάλουν στην δημιουργία των προπονητηρίων στην περιοχή τους, διαδίδοντας το άθλημα της ξιφασκίας και δυναμώνοντας τις ομάδες μας.

Το βασικό που μας ενδιαφέρει είναι να βρούμε τα ταλέντα ξιφομάχους, για να στελεχώσουμε τις πρώτες ομάδες ξιφασκίας του Α.Σ. Άρης κι είναι σε κάθε ένα από τα τρία Ολυμπιακά όπλα (σπάθη, μονομαχίας, ασκήσεως), μία 4άδα για κάθε ηλικιακή κατηγορία (7-10, 10-14, 14-17, 18-21, 22-40, 40-49, 50-59, 60-69 70+ ετών, ξεχωριστά για άνδρες και αντρειωμένες γυναίκες).

Εάν κατοικείτε μακριά από το Χαριλάου, στο φετινό σχέδιο ανάπτυξης και με τη συνεργασία όλων των Αρειανών θα διοργανώσουμε προπονητήρια ξιφασκίας σε όλη τη Θεσσαλονίκη, με προτεραιότητα όπου θα υπάρχουν ενδιαφερόμενοι, που όμως πρέπει για μερικές εβδομάδες να ξεκινήσετε στην έδρα μας, στο Χαριλάου, κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 10Ππμ. Δεν ψάχνουμε στρατιώτες, αλλά Αξιωματικούς ηγέτες! Ήδη ομάδες εργασίας αναζητούν χώρους σε σχολεία σε κάθε δήμο, κι οργανώνουμε επιδείξεις ξιφασκίας, από την Δυτική έως και την Ανατολική Θεσσαλονίκη, Από Μενεμένη έως την Επανωμή και δεν θα σταματήσουμε πουθενά! Θα πάμε όπου υπάρχει Αρειανή ψυχή να την καλέσουμε στα όπλα!

Ελάτε κοντά μας να κάνουμε το καλύτερο και να δοξάσουμε τον Άρη, από φέτος κιόλας!».

To Top