ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Έτοιμο το πλάνο για Superleague από Μυροφορίδη εφόσον παραμείνει…

Η κρίσιμη συνάντηση του Θοδωρή Καρυπίδη με τον Παύλο Μυροφορίδη, με κεντρικό θέμα συζήτησης την «επόμενη μέρα» της συνεργασίας των δύο πλευρών, πρόκειται να πραγματοποιηθεί -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- κατά τη διάρκεια της αυριανής μέρας.

Stoiximan.gr: Τα Virtual Sports είναι ΕΔΩ με συνεχή δράση & πληθώρα αθλημάτων!

 

Οι δύο άνδρες, πρόκειται να συναντηθούν προκειμένου να συζητήσουν εάν θα πορευτούν μαζί και την επόμενη σεζόν ή οι δρόμοι τους θα χωρίσουν οριστικά. Όλα παραμένουν ανοιχτά, καθώς για να παραταθεί η συνύπαρξή τους, θα πρέπει να υπάρξει πλήρης ταύτιση απόψεων, σε πολλά θέματα που αφορούν τον σχεδιασμό της ομάδας, ενόψει της επόμενης σεζόν, που θα βρει τους «κιτρινόμαυρους» πίσω στη φυσική τους θέση.

Η συνεργασία τους κατά τη διάρκεια της σεζόν, είχε αρκετά σκαμπανεβάσματα, ωστόσο το γεγονός πως η ομάδα κατάφερε να πετύχει τον στόχο της και μάλιστα πέντε στροφές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος, τους δικαίωσε απόλυτα για τις όποιες επιλογές τους.

Ο Παύλος Μυροφορίδης, μάλιστα, διαμηνύει στο στενό του περιβάλλον, πως εφόσον δώσει τα χέρια με τον Θοδωρή Καρυπίδη και παραμείνει στην ομάδα, είναι απολύτως έτοιμος για να θέσει σε εφαρμογή το πλάνο που έχει στα… σκαριά για τον Άρη της επόμενης σεζόν. Σε θέματα κυρίως μεταγραφικής φύσεως, καθώς έχει ξεκαθαρίσει στο μυαλό του ποιοι παίκτες από το υπάρχον ρόστερ θα έχουν θέση σε αυτό της επόμενης σεζόν, αλλά και πως θα κινηθεί η ομάδα στο μεταγραφικό «παζάρι» του καλοκαιριού, προκειμένου να στελεχωθεί με παίκτες αξίας, που θα μπορέσουν να ανεβάσουν επίπεδο τους «κιτρινόμαυρους» ενόψει Σούπερ Λίγκα.

To Top