Έφοδος Άρη στο Σουφλί (0-3) με υπογραφή Καπνίδη – Πόι και… αποστολή εξετελέσθη!

Στο ακριτικό Σουφλί ο Άρης έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει. Με σωστό αγωνιστικό πλάνο από τον πάγκο και την αποτελεσματικότητα του Καπνίδη και του Πόι, οι κίτρινοι μετέτρεψαν σε… περίπατο μια από τις πιο επικίνδυνες αποστολές, κερδίζοντας με 0-3 τον Έβρο.

Δύσκολη από το ξεκίνημα η αποστολή των παικτών του Άρη που έπρεπε να αντιμετωπίσουν από τη σέντρα εκτός του αντιπάλου και τον κάκιστο αγωνιστικό χώρο. Με την μπάλα χαμηλά προσπάθησαν από την αρχή να φανούν απειλητικοί, δημιουργώντας αρκετές προϋποθέσεις μπροστά από την αντίπαλη εστία.

Ο Μάουρο Πόι ήταν αυτός που προσπάθησε να απειλήσει και τα κατάφερε δύο φορές στα πρώτα λεπτά. Στο 5΄και στο 7΄ τα σουτ του Αργεντικού πέρασαν άουτ, ενώ την σκυτάλη πήρε ο Παπαδόπουλος στο 8΄αλλά βρήκε απέναντι του τον Γουτζελά.

Στο 31΄ η αμέσως επόμενη μεγάλη ευκαιρία του Άρη με το πλασέ του Προβατίδη να αποκρούεται εντυπωσιακά από τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να φανούν απειλητικοί με αντεπιθέσεις, χωρίς να δημιουργήσουν την μεγάλη ευκαιρία. Μοναδική αξιόλογη αυτή του 31΄ όταν σε γέμισμα ο Καρατζιοβαλής έδιωξε σε παν ενδχόμενο με αυτή να βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι.

Ότι δεν κατάφερε στο πρώτο ημίχρονο ο Άρης το πέτυχε στο πρώτο 10λεπτο του δευτέρου μέρους. Ο Καπνίδης άνοιξε το σκορ για τον Άρη με εξαιρετική προβολή μετά από γύρισμα του Μάουρο Πόι (0-1), ενώ προηγήθηκε στο 48΄ επικίνδυνη επίσκεψη των γηπεδούχων.

Στο 73΄ο Σουνάς “σέρβιρε” και ο Καπνίδης έστειλε για δεύτερη φορά την μπάλα στα δίχτυα του Γκουτζελά (0-2), σφραγίζοντας ένα ακόμα εκτός έδρας τρίποντο για τον Άρη.

Στη συνέχεια οι κίτρινοι διαφύλαξαν με σχετική άνεση το υπέρ τους σκορ και προσπάθησαν να πετύχουν κι ένα τρίτο τέρμα.

Τελικά, το κατάφεραν πέντε λεπτά πριν το φινάλε με τον Μάουρο Πόι να παίρνει το ριμπάουντ μετά από απόκρουση του Γκουτζελα σε πλασέ του Καπνίδη και να υπογράφει κι αυτός με την σειρά του την ευρεία νίκη του Άρη (0-3).

Τα υπόλοιπα λεπτά πέρασαν χωρίς κάποια αξιόλογη φάση με τον Άρη να παραμένει στη πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και να διατηρεί το αήττητο για 7ο παιχνίδι στο πρωτάθλημα.

ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ: Γκουτζελάς, Λαμπερνάκης, Αντωνιάδης (69΄Ερκάν), Λίτσιος, Τσοπάνης, Δραγανίδης, Εμρέ (61΄Παναγιώτου), Εφραιμίδης, Κουρέλλας, Μάλκα, Τοπούζης

ΑΡΗΣ: Kαρατζιοβαλής, Γιαννίτσης, Φερνάντες, Γκίνο, Λιόλιος, Προβατίδης, Λεμονής, Παπαδόπουλος (79΄ Ντούνγκα), Σουνάς, Καπνίδης, Πόι (86΄ Βασιλόπουλος).

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ την εξέλιξη του αγώνα live λεπτό προς λεπτό όπως την παρουσίασε το PRESSARIS

To Top