ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Έφτασε η ώρα για το τελικό ραντεβού της ΚΑΕ με τους Τούρκους επιχειρηματίες

Το PRESSARIS σας ενημέρωσε από χθες για την εξέλιξη στην υπόθεση με τους Τούρκους χορηγούς, υπογραμμίζοντας ότι έχει μπει στην τελική ευθεία. Πλέον είναι θέμα χρόνου να προκύψει η οριστική εξέλιξη.

Χθες πραγματοποιήθηκε μια συνάντηση με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Άρη, Γιάννη Ψηφίδη, στον οποίο αναλύθηκε το πλαίσιο της συνεργασίας των Τούρκων επιχειρηματιών με την ΚΑΕ. Είναι πιθανό η συνεργασία αυτή να επεκταθεί και στον ΑΣ Άρη.

Το PRESSARIS σας ενημέρωσε χθες ότι σε διάστημα 48-72 ωρών θα έχει προκύψει οριστική εξέλιξη, η οποία θα δοθεί από το τελικό ραντεβού ανάμεσα στην ΚΑΕ Άρης και τους Τούρκους επιχειρηματίες. Συμφωνία σε προφορικό επίπεδο υπάρχει και είναι κάτι που επιβεβαιώνεται και από τις δύο πλευρές. Πρέπει να αποτυπωθεί και στο χαρτί για να αποκτήσει επίσημη μορφή και αυτό θα συμβεί μετά την τελική συνάντηση.

Είναι πιθανό το ενδεχόμενο σε αυτή τη συνάντηση είναι παρών και ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ, Νίκος Λάσκαρης, όπως και ο Αϊχάν Γκιουνέρ. Σε κάθε περίπτωση οι επόμενες 48-72 ώρες (ίσως και σήμερα) είναι κρίσιμες για να δοθεί τέλος σε μια υπόθεση που μπορεί να έχει εξελιχθεί σε σήριαλ, αλλά ενδεχομένως να δώσει μεγάλες λύσεις στο οικονομικό πρόβλημα που βιώνει το τμήμα μπάσκετ λόγω της δικαστικής διαμάχης του ζεύγους Λάσκαρη με τον Λετονό επιχειρηματία, Μίχαλς Σούμποτινς.

To Top