ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Έχει στο ρόστερ έξι ξένους, αλλά ουσιαστικά παίζει με τρεις

Ο Άρης παρέταξε χθες στην Αμαλιάδα μια ομάδα που στο ρόστερ της έχει έξι ξένους, αλλά επί της ουσίας ρόλο έχουν οι τρεις, εκ των οποίων οι δύο ήρθαν πριν από δέκα μέρες.

Ο Μπρεντ Πέτγουεϊ έμεινε πίσω στη Θεσσαλονίκη γιατί ένιωσε και πάλι ενοχλήσεις στον αχίλλειο. Στον ΠΑΟΚ είχε μικρό χρόνο συμμετοχής και έχει χάσει όλη την προετοιμασία.

Ο Ντεμέτρις Μοράντ αγωνίστηκε χθες κάτι λιγότερο από οχτώ λεπτά, χωρίς να κάνει αισθητή την παρουσία του, άλλωστε είναι παίκτης που τώρα μαθαίνει πώς παίζεται το μπάσκετ.

Ο Κάιλ Γουίβερ είναι άφαντος. Αν εξαιρέσει κανείς 1-2 ενέργειες στον προημιτελικό του Κυπέλλου, δεν έχει προσφέρει. Είναι νωρίς να κρίνεται κανείς αυστηρά; Απάντηση έχει μόνο ο Παναγιώτης Γιαννάκης. Προσμετράται και η εικόνα του στα φιλικά, ειδικά σε αυτά της Προύσας. Ο Αμερικανός είναι διστακτικός, μοιάζει να μην είναι μέσα στα νερά του. Χθες έπαιξε λιγότερο από πέντε λεπτά και εκτέθηκε σχεδόν σε όλες τις φάσεις που πήρε.

Ο φετινός Άρης δεν έχει την πολυτέλεια να μην έχει ενεργούς όλους τους παίκτες του, έχοντας φτιάξει μάλιστα μια ομάδα με μπάτζετ που ξεπερνά σήμερα τα 700.000 ευρώ.

To Top