Έχουν γνώση οι φύλακες, πολύ περισσότερη γνώση οι φίλαθλοι του Άρη!

Ο κόσμος του Άρη δεν χρειάζεται επιπλέον συμβουλές για το τι πρέπει να κάνει την Κυριακή στο γήπεδο. Γνωρίζουν όλοι πολύ καλά πώς πρέπει να στηρίξουν την ομάδα, γιατί πολύ απλά αυτό συμβαίνει εδώ και χρόνια, είτε η αναφορά γίνεται στους οργανωμένους, είτε στον απλό φίλαθλο κόσμο.

Οι Αρειανοί έχουν διδάξει φίλαθλο ήθος μέσα στο γήπεδο, δεν έχουν προκαλέσει ουδέποτε επεισόδια όσο κι αν έχουν προκληθεί. Το ότι ο Αναστόπουλος διέκοψε τον αγώνα του Οκτωβρίου επειδή νόμισε ότι κάποιος του πέταξε κάτι (για τη δεύτερη διακοπή, γιατί η πρώτη έγινε επειδή μια κορδέλα τον “βρήκε” εντελώς τυχαία στο κεφάλι) δεν σημαίνει ότι στο Αλεξάνδρειο συνέβη κάτι.

Άλλωστε αυτό διαπίστωσαν και οι δικαστές του ΑΣΕΑΔ και έτσι φτάσαμε στην ιστορική απόφαση του ΕΣΑΚΕ για επανάληψη του αγώνα, που ήταν και το απολύτως ορθό.

Είναι βέβαιο ότι ο Άρης παραμένει “στοχοποιημένος” από συγκεκριμένα κυκλώματα και είναι βέβαιο πως η παραμικρή αφορμή μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα μεγαλύτερο από αυτό που ίσως θα υπάρχει στην πραγματικότητα.

Έχουν γνώση, όμως, όλοι οι φίλαθλοι του Άρη και ξέρουν πολύ καλά πώς να προστατεύσουν την ομάδα τους και να παραδώσουν για άλλη μια φορά δωρεάν μαθήματα οπαδικής κερκίδας στο πιο ιστορικό μπασκετικό γήπεδο της Ελλάδας.

To Top