Ήττα για Κόκε από… Ντελ Πιέρο! (video)

Κομβικής σημασίας ήττα για την συνέχεια του Ινδικού πρωταθλήματος γνώρισε η Νορθ Ιστ Γιουνάιτεντ του Σέρχιο Κόκε από την Ντάιναμος Δελχί του Αλέσάντρο Ντελ Πιέρο.

Την ώρα που ο  Άρης περιμένει την απάντηση του Σέρχιο Κόκε,η ομάδα του Ισπανού επιθετικού γνώρισε την ήττα στο ντέρμπι ουραγών της αγωνιστικής με 2-1 εντός έδρας,με τον Κόκε να ξεκινάει βασικό την αναμέτρηση αλλά να παρασύρεται από την μέτρια εικόνα της ομάδας του.

Μετά και από αυτό το αποτέλεσμα οι δύο ομάδες συγκατοικούν με 10 βαθμούς στην 8η και τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, τέσσερις μόλις αγωνιστικές πριν το φινάλε.

Ο πρώην παίκτης του Άρη αγωνίστηκε σε ολόκληρο το 90λεπτο, είχε δοκάρι και από δικό του κόρνερ μείωσε το σκορ η ομάδα του.

Τα τέρματα των φιλοξενούμενων που δεν χρειάστηκαν την συμβολή του Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο στο παιχνίδι πέτυχαν οι Ντος Σάντος στο 6΄και Μέλντερ στο 14΄.Το μόνο που κατάφερε η ομάδα του Κόκε ήταν να μειώσει στο τελικό 1-2 στο 80΄με τον Μ’Τογκά. Οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση με 10 παίκτες μετά από αποβολές των Σουβνίκ (Γιουνάιτεντ) και Χοντζί (Δελχί).

To Top