Ήττα… μαχαιριά (1-0)

Ήττα… μαχαιριά για τον Άρη στη Δράμα. Οι κίτρινοι έχασαν με σκορ 1-0 από τη Δόξα, χάνοντας παράλληλα πολύτιμους βαθμούς στο δρόμο για την άνοδο! Μια ήττα… προδοσία για τον κόσμο που για μια ακόμη φορά έδωσε δυναμικό παρών!

Όπως ξεκίνησε το πρώτο ημίχρονο έτσι κι ολοκληρώθηκε… Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν δυναμικά την αναμέτρηση, έριξαν ρυθμούς μετά το 20΄, αλλά επιδόθηκαν σε ρεσιτάλ χαμένων ευκαιριών στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους.

Μόλις στο 3΄ο Καπνίδης είδε τον Καράδαη να αποκρούει ενστικτωδώς την κεφαλιά του μετά από κόρνερ του Λιόλιου. Η Δόξα απάντησε και μάλιστα με δοκάρι! Ο Μουδούρογλου στο 11΄έβαλε την προβολή με την μπάλα να σταματά στο δεξί κάθετο δοκάρι του Φυσέκη. Μικροευκαιρίες στη συνέχεια με τον Άρη να ψάχνει διαδρόμους και να φτάνει μία ανάσα από το 0-1 στο 44΄.

Σέντρα του Σανιά, γύρισμα με το κεφάλι του Καλογέρη και ο Πόι από κοντά έχασε το… άχαστο με το πλασέ του από το ένα μέτρο και προ κενής εστίας να καταλήγει αουτ. Στο… καπάκι ο Μουδούρογλου νικήθηκε σε τετ α τετ από τον Φυσέκη με τον… δαιμόνιο ρυθμό των τελευταίων λεπτών να ολοκληρώνεται με το σουτ του Παπαδόπουλου από πλάγια θέση που μπλόκαρε δύσκολα ο Καράδαης.

Με τα περιθώρια να στενεύουν ο Άρης ήταν αυτός που από τα πρώτα λεπτά του δεύτερου μέρους έψαξε το γκολ. Πίεσε την αντίπαλη άμυνα, αλλά δεν κατάφερε να σημειώσει κάτι αξιόλογο στο πρώτο δεκάλεπτο.

Στο 55΄οι κίτρινοι σπατάλησαν μία ακόμα μοναδική ευκαιρία με τον εκπληκτικό σήμερα Καράδαη να σταματάει το πλασέ του Ν΄Λουντούλου. Αρκετά τα σκληρά μαρκαρίσματα από τους δύο αντιπάλους, ότι πιο αξιοσημείωτο μέχρι και το 71΄.

Σε εκείνο το σημείο η Δόξα κερδίζει φάουλ στο ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής με τον Κυριακίδη να “κεραυνοβολεί” τον Φυσέκη και να γράφει το 1-0.

 

Οι κίτρινοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, όμως κάποια σουτ των Ν΄Λουντούλου, Σανιά και Νάκα κατέληψαν απελπιστικά αουτ. Οι γηπεδούχοι έδωσαν χώρο στον Άρη και έψαξαν τις αντεπιθέσεις και παρότι δεν έφτασαν κοντά στο δέυτερο τέρμα απείλησαν αρκετά με τον Μουδούρογλου κύριο εκφραστή των αντεπιθέσεων.

Διαιτητής: Γιώργος Βρέσκας (Ημαθίας) Βοηθοί: Μιχάλης Κελεσίδης (Ημαθίας) – Κώστας Γιάντσης (Ημαθίας)

ΔΟΞΑ ΔΡ. (Παντζιαράς Α.): Kαράδαης, Γεωργιάδης, Χαριτωνίδης, Παπαζούδης, Λάσπατζης, Κυριακίδης (87΄Παπαβασιλείου), Στόϊκος, Αθανασιάδης (85΄Δούμπλατζης), Ντουτσαρίδης, Μουδούρογλου

ΑΡΗΣ (Ντομπρασίνοβιτς Σ.): Φυσέκης, Γκόλιας, Σαμαράς (46΄Λιόνης), Λιόλιος, Γεωργιάδης, Σανιά, Καλογέρης, Ν΄Λουντούλου, Παπαδόπουλος (54΄Νάκας), Πόι (69΄Κωνσταντινίδης), Καπνίδης

To Top