ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Αίτημα του Άρη στην ΓΓΑ: “Η σύμβαση για το Παλέ απευθείας με τον ΑΣ”

Σημαντικό αίτημα από τον Ερασιτέχνη Άρη προς την Γενική Γραμματεία αθλητισμού, προκειμένου να αλλάξει το καθεστώς της  σύμβασης για το Παλέ ντε Σπορ και να υπογράφεται από τον ΑΣ και όχι από την ΚΑΕ!

Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague; 

Συγκεκριμένα, στο Grand Hotel Palace στην Θεσσαλονίκη πραγματοποιήθηκε χθες το 11ο περιφερειακό συνέδριο για την παραγωγική ανασυγκρότηση με θέμα: Κεντρική Μακεδονία/πόλος ανάπτυξης-πύλη συνεργασίας. Πολιτική για τον πολιτισμό και τον αθλητισμό.

Συντονίστρια του συνεδρίου ήταν η Αντιπεριφερειάρχης της μητροπολιτικής ενότητας Θεσσαλονίκης για θέματα αθλητισμού, κ. Βούλα Πατουλίδου.

Εισηγητές ήταν η Υπουργός πολιτισμού και αθλητισμού Λυδία Κονιόρδου και ο Γ.Γ Αθλητισμού κ. Ιούλιος Συναδινός.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του yellownews.gr μετά την τοποθέτηση της Υπουργού που ανέπτυξε τα έργα πολιτισμού που θα πραγματοποιηθούν, ακολούθησε η εισήγηση του Γ.Γ.Α. ο οποίος μεταξύ άλλων είπε ότι εκτός από τα δημοφιλή αθλήματα (ποδόσφαιρο, μπάσκετ) θέλει να εξελιχθούν και να αναπτυχθούν, όλα τα υπόλοιπα αθλήματα, ενώ στάθηκε στην ανάγκη βελτίωσης και καλλωπισμού του Καυτατζόγλειου σταδίου, αλλά και του Ποσειδώνιου κολυμβητηρίου και άλλων αθλητικών χώρων της πόλης.

Τέλος εξέφρασε την χαρά του γιατί πλέον υπάρχει σωστή καταγραφή αθλητών και προπονητών όλων των συλλόγων της χώρας.

Στην συνέχεια ζήτησε ο ΑΣ Άρης να παρέμβει και να τοποθετηθεί δια του εκπροσώπου του και νομικού συνεργάτη Χρήστου Γρόλλιου, ενώ παρών στο συνέδριο ήταν και ο πρόεδρος Γιάννης Ψηφίδης.

Ο Χρήστος Γρόλλιος είπε από την πλευρά του ότι: “O Ερασιτέχνης Άρης συνεργάζεται με την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, έτσι και φέτος διέθεσε το κολυμβητήριο του επί της οδού Αλκμήνης σε πρόγραμμα για παιδιά της Γ’ Δημοτικού ώστε να μάθουν να  κολυμπούν, τρεις μέρες την εβδομάδα για δυο ώρες, έχοντας αναλάβει δύο δημοτικά σχολεία”.

Σημείωσε επίσης πως: “το δυναμικό των αθλητών του ΑΣ Άρης είναι περίπου 2.200 άτομα και τα περισσότερα τμήματα μισθώνουν χώρους για να προπονούνται, καθώς δεν υπάρχουν χώροι άθλησης στο Δήμο Θεσσαλονίκης”.

Τέλος ζήτησε: “για την χρήση του Αλεξάνδρειου Μελάθρου (Nick Galis Hall), για τις ανάγκες της ΚΑΕ Άρης, να αλλάξει η σύμβαση που υπάρχει με τα ΕΑΚ, σαφώς ανταποδοτικά και όχι χαριστικά και να πραγματοποιηθεί η σύμβαση με τον Ερασιτέχνη Άρη, ώστε να είναι αυτός που θα παραχωρεί το γήπεδο στην Άρης ΚΑΕ”!

Κλείνοντας είπε ότι: «Ο Ερασιτέχνης είναι το κύτταρο της κοινωνίας και η «μαμά» του συλλόγου».

To Top