Αγάπη… διαρκείας από το Μόναχο!

Συγκλόνισαν με την αγάπη τους για τον Άρη τα μέλη του συνδέσμου “ARIS Fans Munchen” που με την αγορά 10 διαρκείας απέδειξαν με τον πιο τρανό τρόπο ότι αυτός ο σύλλογος παρά τις αμέτρητες δυσκολίες που περνά λατρεύεται σαν θρησκεία!

Αναλυτικά η ανακοίνωση από το επίσημο σάιτ της ΚΑΕ Άρης (arisbc.gr):

“Η αγάπη για τον ΑΡΗ δε μετράει χιλιόμετρα. Τρανή απόδειξη, ο σύνδεσμος «ARIS Fans Munchen». Παρά την τεράστια απόσταση που χωρίζει τα μέλη του από τη Θεσσαλονίκη και το «Nick Galis Hall», έδειξε και πάλι έμπρακτα τη στήριξή του στην ομάδα. Πώς; Με την αγορά εισιτηρίων διαρκείας.

Ο σύνδεσμος «ARIS Fans Munchen» αγόρασε 10 εισιτήρια διαρκείας και πιθανότατα θα πάρει άλλα τόσα στα μέσα Σεπτεμβρίου, συνεχίζοντας την παράδοση που τον θέλει να στηρίζει την ομάδα. Ο κόσμος του ΑΡΗ είναι παντού και τέτοιες κινήσεις αναμένονται και από άλλα μέρη της Ευρώπης. Κινήσεις που δείχνουν την αγάπη του κόσμου από κάθε γωνιά της γης.

Θυμίζουμε ότι οι φίλαθλοι μπορούν να αγοράσουν τα εισιτήρια διαρκείας τους και ηλεκτρονικά, στη διεύθυνση https://buy.tickethour.com/arisbc-ww/showProduct.html?idProduct=2062500”.

To Top