ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Αγγέλου για Μποχωρίδη: “Ευαίσθητη χορδή, κατά 90% πάμε σε χωριστούς δρόμους”

Όταν ο Βαγγέλης Αγγέλου άρχισε να μιλάει για τον Λευτέρη Μποχωρίδη, κόμπιασε αρχικά. Το βλέμμα του άλλαξε. Με τον 24χρονο γκαρντ έχει μια πολύ ιδιαίτερη σχέση…

Τί είπε στη μεγάλη συνέντευξή του στο PRESSARIS για την εξέλιξη των διαπραγματεύσεων με τον Μποχωρίδη; “Μποχωρίδης… Ευαίσθητη χορδή. Δεν βρίσκονται σε καλό σημείο. Χθες το βράδυ (η συνέντευξη δόθηκε Πέμπτη μεσημέρι) με πήρε ο κ. Γουλιέλμος και μου είπε “κ. Αγγέλου σας παρακαλώ πολύ, ξέρετε πόσο σέβομαι όλο αυτό το θέμα και σέβομαι και τον Λευτέρη. Θα ήθελα να μη συνεχίζει ο Άρης να πιέζει στη κατεύθυνση αυτή. Να σεβαστούμε τον αθλητή και να περάσουμε στην επόμενή μας λύση”, τόνισε αρχικά και όταν ρωτήθηκε αν υπάρχει εξήγηση, απάντησε: “Από σεβασμό στην οντότητα, στον χαρακτήρα, στην καρδιά του παίκτη, εξήγηση έχουμε, αλλά θα την κρατήσουμε αυτή την εξήγηση. Κατά 90% πάμε σε χωριστούς δρόμους. Είναι η αλήθεια”.

Θα πρέπει να τονιστεί ότι ο Άρης παλεύει γι’ αυτό το 10%, για να διατηρήσει τον Μποχωρίδη στο ρόστερ του. Τα δεδομένα ήταν συγκεκριμένα όταν δόθηκε η συνέντευξη. Οι δύο πλευρές δεν έχουν σταματήσει να αναζητούν κοινό τόπο για την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Αν ήταν οποιοσδήποτε άλλος παίκτης, ενδεχομένως ο Άρης να είχε ήδη κλείσει την πόρτα. Επειδή, όμως, είναι ο Μποχωρίδης, η πόρτα μένει ανοικτή και οι προσπάθειες συνεχίζονται.

To Top