Αγγέλου: “Να κερδίσουμε το στοίχημα του κόσμου”!

Ο Βαγγέλης Αγγέλου αναφέρθηκε στην νέα προσπάθεια του Άρη, στον μεταγραφικό σχεδιασμό και τους στόχους των κίτρινων, με αφορμή την πρώτη μέρα της προετοιμασίας.

Αρχικά υπογράμμισε ότι: «Είμαι ευχαριστημένος από τον σχεδιασμό της ομάδας. Το σημαντικό είναι να είμαστε όλοι υγιείς. Νιώθουμε ασφάλεια μέσα στην αγκαλιά ανθρώπων που βρίσκονται δίπλα στην ομάδα. Θέλουμε να καταφέρουμε να κερδίσουμε με την αγωνιστικότητα μας το στοίχημα του κόσμου. Το διοικητικό τιμ, το προπονητικό αλλά και το αγωνιστικό, θα παλέψουν για να μείνει η ομάδα όρθια στα προβλήματα της καθημερινότητας».

Για τον στόχο του Άρη είπε: «Στο μπάσκετ δεν υπάρχει ισοπαλία. Οπότε στόχος οι περισσότερες νίκες».

Για τον μεταγραφικό σχεδιασμό και αν θα άλλαζε κάτι αν δεν υπήρχε η απαγόρευση: «Είχαμε να επιλέξουμε από συγκεκριμένους παίκτες λόγω και του προβλήματος με την FIBA, δεν μπορέσαμε να πετύχουμε στο 100% αλλά καταφέραμε ότι καλύτερο μπορούσαμε. Ο προπονητής όταν φτιάχνει μια ομάδα είναι σαν να πηγαίνει στο νοσοκομείο. Αυτό που θα πω είναι ότι και σε διαφορετική περίπτωση πάλι τις ίδιες κινήσεις θα έκανα για την ομάδα».

Για το πλάνο της αξιοποίησης νεαρών παικτών είπε: «Είναι μονόδρομος για όλα τα ομαδικά σπορ και για τις μεγάλες ομάδες. Είναι κάτι που δεν έφερα εγώ αλλά το πιστεύουμε όλοι μας. Επιλέξαμε νεαρά παιδιά γιατί πιστεύω στις δυνατότητες τους ενώ και μέσα από την έρευνα που κάναμε διαπιστώσαμε ακόμα ένα στοιχείο για να τους επιλέξουμε. Όλοι τους ήθελαν να παίξουν στον Αρη και αυτός ήταν ο μεγάλος τους στόχος».

Ο Αγγέλου έδωσε τα συγχαρητήρια του επίσης και στην Εθνική παίδων για την επιτυχία της τρίτης θέσης στο Ευρωμπάσκετ λέγοντας: «Το μέλλον του ελληνικού μπάσκετ είναι ελπιδοφόρο και η δουλειά αποφέρει καρπούς».

To Top