Αγκουέρο: “Ο Μέσι είναι άνθρωπος”

Ο Κουν Αγκουέρο σε δηλώσεις του υπερασπίστηκε τον Μέσι για το χαμένο πέναλτι κόντρα στην Ισλανδία και τόνισε πως πρέπει όλη η ομάδα να τον στηρίξει.

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Tο πρώτο του γκολ σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου δεν συνδυάστηκε με νίκη κόντρα στην Ισλανδία. Ο Κουν Αγκουέρο αμέσως μετά το τέλος του αγώνα έσπευσε να υπερασπιστεί τον φίλο του Λιονέλ Μέσι για το πέναλτι που έχασε.

Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι τόνισε ότι ήταν απλά μία κακή ημέρα για τον “Λίο” και επεσήμανε ότι όλη η ομάδα πρέπει να τον στηρίξει.

“Είναι φυσιολογικό. Ο Μέσι είναι άνθρωπος, μερικές φορές τα πράγματα συμβαίνουν για κάποιο λόγο. Πρέπει να μείνουμε μαζί του. Ήταν μία κακή ημέρα, αλλά μπορεί να κρίνει ένα αποτέλεσμα. Πρέπει να μείνουμε μαζί του, ελπίζω με την Κροατία να είναι καλύτερα” τόνισε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια αναφερόμενος στην εξέλιξη του αγώνα επεσήμανε: “Το πρώτο παιχνίδι είναι πάντοτε περίπλοκο. Ήθελαν να νικήσουν την Αργεντινή, αμύνθηκαν καλά και θα μπορούσαν να πετύχουν ένα γκολ με μακρινές μπαλιές. Για αυτούς είναι ένας θρίαμβος”

Τέλος, σε ερώτηση που του έγινε για το πρώτο του τέρμα σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου είπε: “Σίγουρα είναι ωραίο, αλλά θα ήταν ακόμα καλύτερο εάν είχαμε πάρει τη νίκη. Το γκολ που πέτυχα δεν βοήθησε σε αυτό και τώρα σκεφτόμαστε την Κροατία”.

To Top