Αγωνία για την απόφαση του Ειρηνοδικείου!

Εν αναμονή της απόφασης του Ειρηνοδικείου Θεσσαλονίκης βρίσκονται άπαντες στο περιβάλλον του Άρη, καθώς η ακροαματική διαδικασία ολοκληρώθηκε και το μόνο που απομένει είναι το αποτέλεσμα της εκδίκασης των δύο αιτήσεων για ορισμό διοίκησης στην ΠΑΕ.

Το αργότερο μέχρι τις 15:00 το Ειρηνοδικείο θα βρίσκεται σε θέση να ανακοινώσει την απόφαση του, ώστε να μπουν στην τελική ευθεία οι εξελίξεις στα διοικητικά του συλλόγου.

Λίγο μετά τις 10:00 το πρωί ξεκίνησε η ακροαματική διαδικασία με την τριμελής επιστροπή των μεγαλομετόχων (ΑΣ και ΚΜΑ) αποτελούμενη από τους Παπαδόπουλο, Κωνσταντινίδη και Κλεώπα  να είναι αυτή που ξεκίνησε την διαδικασία στο γραφείο της Ειρηνοδίκου υπηρεσίας.

Στον περιβάλλοντα χώρο των δικαστηρίων έδωσαν το παρών αρκετοί οπαδοί του Άρη που αποδοκίμασαν κατά την άφιξη του τον Λάμπρο Σκόρδα και τον Νικήτα Ματθαίου, ενώ στη συνέχεια σε αρκετούς εξ αυτών επιτράπηκε η είσοδος στους διαδρόμους του δικαστηρίου.

Στη συνέχεια, θέση στο γραφείο της Ειρηνοδίκου για την εκδίκαση της δικής του αίτησης έλαβε ο Λάμπρος Σκόρδας του οποίου η τοποθέτηση: “ Δεν άφησα χρέη στην ΠΑΕ Άρης”, προκάλεσε την έντονη αντίδραση του νομικού του ΑΣ, Σπύρου Χριστοφορίδη αλλά και του κόσμου, που μόλις ενημερώθηκε για αυτή την δήλωση επειδώθηκει σε υβριστικά συνθήματα κατά του άλλοτε προέδρου της ΠΑΕ.

Δημιουργήθηκε μάλιστα και παραλίγο σύρραξη των οπαδών με τους ανθρώπους του Λάμπρου Σκόρδα, ωστόσο η επέμβαση των ψυχραιμοτέρων αλλά και των αστυνομικών δυνάμεων την εμπόδισε με αποτέλεσμα τα πνεύματα να ηρεμήσουν.

Πλέον, άπαντες αναμένουν με μεγάλη αγωνία την απόφαση του δικαστηρίου που αυτή την ώρα συνεδριάζει εξετάζοντας τις δύο αιτήσεις.

To Top