Αγωνιστική εγρήγορση και προσαρμογή στο νέο στιλ παιχνιδιού

Οι προπονήσεις στο Αλεξάνδρειο ξεκίνησαν και πάλι από χθες και ο στόχος του Μίλαν Μίνιτς είναι διπλός. Καταρχήν να μπορέσει να κρατήσει τους παίκτες του σε μια καλή αγωνιστική κατάσταση μέσα σε μια διακοπή της αγωνιστικής δράσης για 19 ημέρες και κατά δεύτερον να προσαρμόσει ακόμα περισσότερο την ομάδα στην αλλαγή του τρόπου παιχνιδιού μετά τη φυγή του Αθηναίου.

Ο Σέρβος τεχνικός μέσα από τις προπονήσεις, που δεν πρόκειται να σταματήσουν εκτός από το Πάσχα, θα επιδιώξει να έχει σε αγωνιστική εγρήγορση τους παίκτες του. Άλλωστε γι’ αυτό έγινε και την περασμένη βδομάδα το φιλικό με τους Μαχητές Πεύκων, γι’ αυτό και θα ταξιδέψει η ομάδα την Μεγάλη Πέμπτη στην Δράμα για το φιλικό με τον ΚΑΟΔ.

Παράλληλα, ο Μίνιτς θέλει να περάσει καινούρια πράγματα στο παιχνίδι του Άρη, ώστε να καλυφθεί ακόμα καλύτερα το κενό που άφησε ο Γιάννης Αθηναίου. Στα δύο παιχνίδια χωρίς αυτόν, οι κίτρινοι ανταποκρίθηκαν εξαιρετικά, με την υποσημείωση ότι είχαν απέναντί τους όχι και τόσο ποιοτικές ομάδες (Πανελευσινιακός, Ίκαρος).

Πλέον πρέπει να κάνουν το ίδιο και στα δύο τελευταία παιχνίδια, με Τρίκαλα (εντός) και Κολοσσό (εκτός), ώστε να διασφαλίσουν την έκτη θέση και αν τους βολέψουν και τα υπόλοιπα αποτελέσματα (νίκες ΚΑΟΔ, ήττες Κηφισιάς) να βγουν ακόμα και πέμπτοι.

 

To Top