ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Αγώνας δρόμου να “μπει” η ομάδα Τετάρτη στο Νέο Ρύσιο

Ο Άρης επιστρέφει την Δευτέρα από τα Τρία Πέντε Πηγάδια και ήδη ξεκίνησε ένας αγώνας δρόμου να “μπει” η ομάδα 18 Ιουλίου στο Νέο Ρύσιο.

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Η ολοκλήρωση της προετοιμασίας στο… βουνό, φέρνει την ομάδα στην βάση της. Με το πρόγραμμα που έχει εκπονήσει ο Πάκο Ερέρα, μετά την επιστροφή της Δευτέρας, θα δοθεί διήμερο ρεπό, δηλαδή μέχρι και την Τρίτη.

Η επιστροφή στην δουλειά και στο γήπεδο είναι για την Τετάρτη 18 Ιουλίου και εδώ αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί ο αγώνας δρόμου των εργασιών προκειμένου να μπει η ομάδα στο χορτάρι του Νέου Ρυσίου,

Η εταιρία που έχει αναλάβει τις εργασίες στον αγωνιστικό χώρο του Νέου Ρυσίου θα παραδώσει κανονικά την Δευτέρα, ενώ απομένει να ξεκαθαρίσει τι θα γίνει με την δεύτερη εταιρία που ανέλαβε το κομμάτι των αποδυτηρίων και των εξωτερικών χώρων.

Οι άνθρωποι του Άρη στοχεύουν ότι οι προπονήσεις θα διεξάγονται απρόσκοπτα μέχρι την αναχώρηση για την Ολλανδία στο Νέο Ρύσιο.

To Top