ΑΕΚ καλεί Μανιά! Δεν έχει δικαίωμα προσφυγής ο πρώτος σκόρερ του Άρη

Τον επιθετικό που θα κληθεί να κάνει τη διαφορά τη νέα σεζόν αναζητεί η ΑΕΚ, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα από την Αθήνα, τα οποία αναφέρουν ότι ο επιθετικός και πρώτος σκόρερ του Άρη με επτά γκολ, Μιχάλης Μανιάς βρίσκεται στη σχετική λίστα.

Σύμφωνα με τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα: “οι ιθύνοντες της ΑΕΚ εξετάζουν την περίπτωση του Έλληνα επιθετικού, ο οποίος πραγματοποίησε καλές εμφανίσεις φέτος με τη φανέλα του Άρη. Ο Μανιάς αναμένεται να αποχωρήσει από τους «κίτρινους», μετά τον υποβιβασμό τους και σε μια τέτοια περίπτωση, η Ένωση θα κινηθεί για την απόκτησή του”.

Επί της ουσίας όμως πρέπει να τονιστεί ότι ο Μανιάς είναι από τους παίκτες του Άρη που εξασφάλισαν μέσω τηλεοπτικών δικαιωμάτων το συμβόλαιό τους και φυσικά δεν έχει δικαίωμα προσφυγής. Με άλλα λόγια εφόσον ο Άρης θα αγωνίζεται στη Football League, δεν θα είναι ελεύθερος. Εκτός κι αν οι παράγοντες (όποιοι θα έχουν τις τύχες του Άρη) αποφασίσουν τον υποβιβασμό της ομάδας στην ερασιτεχνική Football League 2, οπότε όλοι οι επαγγελματίες μένουν ελεύθεροι.

To Top