ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Αηδία: Τιμώρησαν με μια αγωνιστική τον Άρη, ενώ “κουκουλώνουν” τα αίσχη της Λεωφόρου!

Πραγματική αηδία για το ελληνικό ποδόσφαιρο! Με ποινή αποκλεισμού της έδρας του για μία αγωνιστική τιμωρήθηκε ο Άρης, όπως ανακοίνωσε την Παρασκευή (27/11) η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ, την ώρα που “κουκουλώνουν” τα αίσχη της Λεωφόρου!

Έχει χαθεί κάθε έννοια δικαιοσύνης και αξιοκρατίας στη χώρα και μετά αναρωτιούνται γιατί ο κόσμος έχει γυρίσει την πλάτη στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Και τι να κάνει; Όταν βλέπει για τον πόλεμο της Λεωφόρου, όπου υπήρξε σοβαρός τραυματισμός αστυνομικού, καταστροφή του γηπέδου και προκλήθηκαν ζημίες 100.000 ευρώ να… προαναγγέλλεται τιμωρία με… πρόστιμο (!) στον Παναθηναϊκό πώς να μην αηδιάσει.

Πώς να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο, όταν επίσης βλέπει να τιμωρείται ο Άρης με μια αγωνιστική για γεγονότα που δεν έγιναν ποτέ σε έναν αγώνα Γ΄εθνικής.

Η τιμωρία αφορά όσα έγιναν στο ματς με τον Νέστο Χρυσούπολης, με τους «κίτρινους», παράλληλα, να πληρώνουν συνολικό πρόστιμο 4.050 ευρώ για πειθαρχικές παραβάσεις σε τρία παιχνίδια τους.

Απίστευτα πράγματα που καταγράφουν το πόσο νοσηρό είναι το ελληνικό ποδόσφαιρο!

Αναλυτικά:

«Κατά την τελευταία της συνεδρίαση η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ έλαβε τις εξής αποφάσεις:

– Κηρύσσει το εγκαλούμενο σωματείο Άρης πειθαρχικά ελεγκτέο. Επιβάλλει σε αυτό χρηματική ποινή ύψους χιλίων (1.000) ευρώ (αγώνας Πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής, Άρης-Απόλλων Καλαμαριάς, της 4/11/2015).

– Απαλλάσσει το εγκαλούμενο σωματείο Άρης της κατηγορίας των εξυβριστικών συνθημάτων των οπαδών του κατά τη διάρκεια του αναφερόμενου στο σκεπτικό αγώνα. Κηρύσσει το εγκαλούμενο σωματείο πειθαρχικά ελεγκτέο για το κατ’ εξακολούθηση τελούμενο πειθαρχικό αδίκημα του ανάμματος τριών πυρσών και ενός καπνογόνου από οπαδούς του κατά τη διάρκεια του αναφερόμενου στο σκεπτικό αγώνα. Επιβάλλει σε αυτό χρηματική ποινή ύψους πεντακοσίων πενήντα (550) ευρώ (αγώνας Πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής, Άρης-Λαγκαδάς της 24/10/2015).

– Κηρύσσει το εγκαλούμενο σωματείο Άρης πειθαρχικά ελεγκτέο. Επιβάλλει σε αυτό α) χρηματική ποινή ύψους δύο χιλιάδων πεντακοσίων (2.500) ευρώ, β) ποινή διεξαγωγής ενός (1) αγώνα χωρίς θεατές (αγώνας Πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής, Νέστος Χρυσούπολης-Άρης της 1/11/2015)».

To Top