Αθηναίου: “Μακάρι φέτος να κάνουμε μαζί την υπέρβαση”

Ο Γιάννης Αθηναίου εξέφρασε την επιθυμία να πετύχει φέτος με τη φανέλα του Άρη αυτό που στέρησε από τους κίτρινους την περυσινή σεζόν: Την υπέρβαση.

Ο 25χρονος γκαρντ είπε αρχικά: “Θέλω  να ευχηθώ σε όλους καλή χρονιά, καλή αρχή να έχουμε με υγεία και επιτυχίες. Έχει διατηρηθεί ένας βασικός κορμός από πέρυσι που αποτελείται από έμπειρα παιδιά. έγιναν κάποιες προσθήκες νέων παικτών αρκετών, οι οποίοι απ’ ότι έχω ακούσει είναι μεγάλα ταλέντα. Θέλω να ελπίζω ότι μέσα από τη σκληρή δουλειά, την ομαδικότητα και απ’ αυτά που θα μας πουν οι προπονητές να αφομοιώσουμε γρήγορα τη φιλοσοφία του κόουτς και να είμαστε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα έτοιμοι.

Για τα στοιχεία που τον έπεισαν να έρθει στον Άρη: «Το σημαντικότερο ήταν ο τρόπος με προσέγγισε τόσο ο κόουτς όσο και η διοίκηση. Έδειξαν πόσο πολύ πιστεύουν σε μένα και μου εξήγησαν τον ρόλο που θα έχω στον Άρη της επόμενης χρονιάς. Ήταν πολύ σημαντικοί παράγοντες όπως και η αναμφισβήτητη δυναμική του συλλόγου».

Για το ότι ως παίκτης του Πανιωνίου στέρησε πέρυσι τον Άρη από την υπέρβαση: «Μακάρι να είμαι φέτος ένας απ’ αυτούς που θα βοηθήσει να γίνει η υπέρβαση. Πέρυσι έγιναν πολύ καλά και δυνατά παιχνίδια στη σειρά του Πανιώνιου με τον Άρη. Ο Άρης εμφανίστηκε πολύ δυνατός κάτι που μας βρήκε απροετοίμαστους και δυσκολευτήκαμε πολύ να λυγίσουμε την αντίσταση του. αυτό έγινε στο τρίτο παιχνίδι μετά από μια πολύ δύσκολη και αμφίρροπη σειρά.

To Top