ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Αθηναίου: «Όποιος κι αν είναι στην Εθνική, δίνει το 150%»

Ο Γιάννης Αθηναίου αναφέρθηκε στη σημασία του 4×4 της Εθνικής ομάδας στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019 και στάθηκε στις συμβουλές των Γιάννη Μπουρούση και Παναγιώτη Βασιλόπουλου.

Ο διεθνής γκαρντ δήλωσε αρχικά στην κάμερα της ΕΡΤ: «Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Θέλαμε να κάνουμε το 4Χ4. Αυτό ήρθε με πιο δύσκολο τρόπο από ο, τι θέλαμε και περιμέναμε. Η Μεγάλη Βρετανία είναι καλή ομάδα, ξέραμε πως θα είναι πιο δύσκολο το έργο μας από την Εσθονία. Κρατάμε τη νίκη και το 4Χ4 που έχουμε κάνει σε αυτά τα ματς. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πιστοί στο πλάνο, βελτιώσαμε την άμυνά μας κι αυτό βοήθησε να έρθει η νίκη».

Για το αν η ομάδα σκέφτεται την επόμενη φάση της διοργάνωσης: «Eμείς αυτό που θέλουμε είναι να κάνουμε άλλες δύο νίκες. Την επόμενη φάση θα αρχίσουμε να την κοιτάζουμε μετά από αυτά τα παιχνίδια. Θέλουμε να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι».

Για τις συμβουλές που δίνουν στην ομάδα ο Γιάννης Μπουρούσης και ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος, τόνισε: «Όποιος κι αν είναι στην Εθνική, δίνει το 150%. Ο Παναγιώτης και ο Γιάννης είναι οι πιο έμπειροι και μας βοηθούν να καταλαβαίνουμε τι σημαίνει Εθνική ομάδα».

 

To Top