ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Εντυπωσιακές οι κορασίδες, 8-1 τον Θερμαϊκό Θέρμης

Άνετη νίκη για τις κορασίδες του Άρη, που επικράτησαν με 8-1 του junior του Θερμαϊκού Θέρμης, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Όπως αναφέρεται στην επίσημη σελίδα του τμήματος στο facebook:

“Στο πρώτο ημίχρονο που ήταν παιχνίδι κέντρου οι κίτρινες διατηρώντας τις γραμμές τους δεν επέτρεψαν στον αντίπαλο να αναπτυχθεί και να δημιουργήσει ευκαιρίες. Αντίθετα οι ίδιες με ωραίο passing game δημιούργησαν ευκαιρίες οι οποίες καρποφόρησαν 2 φορές στο 12′ με την Δήμητρα Κρομύδα και στο 20′ της αναμέτρησης με την Εριφύλη Γεωργαλά, με ωραία σουτ από το ύψος της περιοχής.

Στο 28′ έγινε το 3-0 με την Δάφνη Αντωνιάδου με σουτ από το ύψος της περιοχής και στο 31′ έγινε το 4-0 με την Εριφύλη Γεωργαλά με σουτ από πλάγια.

Συνεχίζοντας στον ίδιο ρυθμό ο δείκτης του σκορ ανέβηκε στο 5-0 στο 34′ με την Δήμητρα Κρομύδα με σουτ από πλάγια, στο 38′ έγινε το 6-0 με την Δήμητρα Κρομύδα με σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής και στο 42′  το 7-0 με την Δάφνη Αντωνιάδου με σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής.Στο 44′ ο αντίπαλος μείωσε σε  7-1 με ψηλοκρεμαστό σουτ του αντιπάλου επιθετικού έξω από την περιοχή, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε η Εριφύλη Γεωργαλά στο 46′.

ΑΡΗΣ (Κολλήγα): Κιουρτσή (τερματοφύλακας), Γρηγοριάδου (45′ Αϊδινή), Κρομύδα, Αντωνιάδου, Θεοδωράκη, Τσιάτσου, Μαχαιρίδου, Γεωργαλά”.
To Top