ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ιγγλέζος: “Μεγάλος ο ενθουσιασμός όταν εντάχθηκα στον Άρη”

Συνέντευξη στο Aris Basketball Academy έδωσε ο παίκτης του παιδικού τμήματος των «κίτρινων», Κωνσταντίνος Ιγγλέζος.

Αναλυτικά, τα όσα δήλωσε:

  • Πώς ξεκίνησε η ενασχόληση σου με το μπάσκετ;

«Ξεκίνησα το μπάσκετ σε μικρή ηλικία στη τοπική ομάδα των Διαβατών, λόγω της αδερφής μου που ασχολούνταν και εκείνη με το άθλημα και με παρακίνησε να ξεκινήσω».

  • Πώς ένιωσες όταν εντάχθηκες στην ομάδα του Άρη;

«Όταν εντάχθηκα στον Άρη, ο ενθουσιασμός μου ήταν πολύ μεγάλος, αλλά γρήγορα έπρεπε να καταλάβω πως βρίσκομαι σε μια ομάδα με μεγάλες απαιτήσεις, όπου έπρεπε να αντεπεξέλθω δουλεύοντας κάθε μέρα σκληρά».

  • Ποια είναι τα αγωνιστικά προτερήματά σου και τι πιστεύεις ότι πρέπει να βελτιώσεις περισσότερο;

«Είμαι σε μια ηλικία που πρέπει να κοιτάω περισσότερο τα μειονεκτήματα μου και λιγότερο τα προτερήματα μου, τα οποία ξέρουν καλύτερα από εμένα οι προπονητές μου. Ωστόσο οφείλω να δουλεύω κάθε μέρα ταπεινά για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

  • Έχοντας μπροστά σας σημαντικά ματς, νιώθετε κάποια παραπάνω πίεση;

«Υπάρχει σίγουρα μια μικρή πίεση για τα σημαντικά ματς, που έρχονται, αλλά πρέπει να αποβάλλουμε το άγχος και την πίεση ,ώστε να φανεί η δουλειά μας μέσα στο γήπεδο».

  • Είσαι ένας από τους πολλούς αριστούχους της παιδικής ομάδας. Είναι εύκολο να είσαι σωστός στις ενδοσχολικές, αλλά και στις αγωνιστικές σου υποχρεώσεις;

«Είναι αρκετά δύσκολο να συνδυάσεις το μπάσκετ με το σχολείο γενικά όταν κανείς πρωταθλητισμό γιατί δεν υπάρχει αρκετός χρόνος για διάβασμα».

  • Ποια είναι τα όνειρα σου εντός και εκτός παρκέ;

«Όνειρο μου είναι να φύγω στο εξωτερικό, να συνδυάσω τις σπουδές μου με το μπάσκετ ,αλλά θα είμαι πολύ ευχαριστημένος εάν πετύχω και εδώ».

Αγαπημένος αριθμός: 4

Αγαπημένος παίκτης: Jayson Tatum

Αγαπημένος προορισμός: California

Αγαπημένο μότο : Only the strong survive

To Top