ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νίκη (3-2) για τις νεάνιδες στο ποδόσφαιρο του Άρη

Νίκη (3-2) για τις νεάνιδες στο ποδόσφαιρο του Άρη για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος Enjoy the game, εγκεκριμένο πρωτάθλημα από την ΕΠΣΜ.

Όπως ενημέρωσε το τμήμα από τη σελίδα του:

“Πολύ καλό πρώτο ημίχρονο πραγματοποίησαν τα κορίτσια του ΑΡΗ με ομαδικό παιχνίδι και με διατήρηση των γραμμών τους,που δεν επέτρεπε στον αντίπαλο να φτάσει με αξιώσεις στην εστία της Χριστιάνας Βήκα!

Έτσι νίκησαν με 3-2 το παιδικό του Ατρόμητου Τριαδίου,για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος Enjoy the game,εγκεκριμένο πρωτάθλημα από την ΕΠΣΜ.

Ο Ατρόμητος Τριαδίου ξεκίνησε πιο καλά το παιχνίδι και στο 12′ με σουτ μέσα από περιοχή έκανε το 0-1.
Όμως οι κίτρινες αντέδρασαν άμεσα και 6 λεπτά αργότερα έκαναν το 1-1,με δυνατό σουτ της Δήμητρας Παρούση έξω από την μεγάλη περιοχή!

Στο υπόλοιπο του πρώτου ημιχρόνου υπήρξε ισορροπία και οι δύο εστίες απειλήθηκαν ελάχιστα,με αποτέλεσμα να παραμείνει το σκορ 1-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο τα κορίτσια ξεκίνησαν πιο δυνατά από τον αντίπαλο, έλεγξαν το παιχνίδι και με σωστή ανάπτυξη προσπάθησαν να φτάσουν με αξιώσεις στην εστία του αντιπάλου.

Η επιμονή αυτή καρποφόρησε στο 35′ όπου με κεφαλιά της Δήμητρας Παρούση, τα κορίτσια προηγήθηκαν στο σκορ με 2-1!

Από αυτό το σημείο και έπειτα ο αντίπαλος αύξησε την πίεση, πήρε τον έλεγχο του παιχνιδιού και οι προσπάθειες του καρποφόρησαν στο 42′,όπου μετά από καλό συνδυασμό έγινε το 2-2.

Η συνεχεία ήταν δραματική με τον αντίπαλο να πιέζει για ένα ακόμη γκολ αλλά η πολύ καλή αμυντική λειτουργία των κοριτσιών του ΑΡΗ δεν επέτρεψε κάτι τέτοιο!

Τρία λεπτά πριν το τέλος του αγώνα σε αντεπίθεση με υποδειγματική ανάπτυξη , τα κορίτσια προηγήθηκαν με 3-2 και πάλι με δυνατό σουτ της Δήμητρας Παρούση έξω από την μεγάλη περιοχή!

Στα τελευταία τρία λεπτά το παιχνίδι μεταφέρθηκε μέσα στην περιοχή του ΑΡΗ, αλλά τα κορίτσια δεν επέτρεψαν να έρθει η ισοφάριση και έτσι κράτησαν το υπέρ τους 3-2.

Η νίκη αυτή πανηγυρίστηκε έντονα από όλα τα κορίτσια του ΑΡΗ!

ΑΡΗΣ(Κολλήγα):Βήκα(τερματοφύλακας),Πολυχρονιάδου,
Θωμαδάκη(αρχηγός),Παρούση,Μουστάκη,
Σηφακάκη,Μπασματζίδου,Αναστασιάδου Πηνελόπη,
Αναστασιάδου Μαρία,Σελεμίδου,Σοφιολάκη,Αγαθαγγελίδου”.

To Top